Atpakaļ uz nra.lv

Uzmanību guvis sludinājums, kur vēlas iepazīties ar cilvēku, kam ir dzeršanas problēmas

Portāls nra.lv 26.septembris 2017, 12:47
 
Ilustratīvs attēls
Vietnē ''SS'' sieviete publicējusi neparastu iepazīšanās sludinājumu, kura saturs guvis vērību sociālajos tīklos.

''Šis ir īpašs sludinājums, īpašam cilvēkam. Nopietnu attiecību meklējošie slaidie un simpātiskie vidusmēra ļautiņi, bez kaitīgiem ieradumiem, kuriem interesē visāds bulšits a la aktīvā atpūta, sports un veselīgs dzīvesveids - tālāk varat nelasīt; netērējiet laiku - šis sludinājums, pilnīgi noteikti, nav domāts Jums,'' sieviete uzreiz cerības atņem daļai lasītāju.

Vēlamās personas raksturojums pārsteidz: ''Varbūt šeit nav īstā vieta, bet es vēlētos iepazīties ar cilvēku, kam ir dzeršanas problēmas (un kas nebaidās to atzīt). Tautībai, dzimumam un vecumam nav īpašas nozīmes; galvenais, lai mums būtu kaut kas kopīgs - un ja Jums ir problēmas ar alkoholu, tad tas būtu labs sākums. Cilvēki dzer dažādu iemeslu dēļ. Es dzeru, jo es pārāk daudz domāju, un tas izraisa depresiju.''

''Īstenībā, man interesē satikt kādu, kas varētu sastādīt man kompāniju, jo es vēlos apmeklēt Anonīmo Alkoholiķu sapulci (piem. nākamnedēļ - no 25.09? ). Nekad neesmu bijusi, un iet vienai nav omulīgi. Būtu labi satikt kādu, kas arī vēlas apmeklēt un iečiekot, kas tur īsti notiek, lai saprastu vai tas ir 'mans' vai nav (vai arī kādu, kas kādreiz ir bijis, vai patreiz aktīvi piedalās, un vēlas dalīties ar pieredzi). Vispār, ja šeit kādam ir pieredze ar AA - rakstiet, aprunāsimies. Bet, protams, nav obligāti iet uz AA sapulcēm - varam jau arī vienkārši satikties kaut kur citur. Klubus un bārus neapmeklēju, bet, ja būtu ar ko, varētu aiziet,'' iepazīšanās vēlmes iemeslus atklāj sieviete, kura dod priekšroku ja cilvēks dzīvotu netālu no viņas - Rīgas Vidzemes priekšpilsētā, ideālā variantā Juglā.

Viņa arī atklājusi dažādas detaļas par sevi:

- Nekad neesmu bijusi precējusies (īstenībā nekad neesmu bijusi attiecībās); bērnu nav (un noteikti nebūs).
- Nopietnu dzīves problēmu it kā nav, izņemot progresīvo depresiju un visus iespējamos tā saucamos kaitīgos ieradumus. Ir bijušas arī citas problēmas, kuras, par laimi, vairs nav aktuālas (piem. atkarība no azartspēlēm un ēšanas traucējumi).
- Raksturs man ir pasīvi-agresīvs, tāpēc kontaktēties dodu priekšroku ar mierīgas dabas cilvēkiem.
- Esmu vīlusies cilvēkos, bet tas nenozīmē, ka esmu nikna uz visu pasauli (vienkārši pret cilvēkiem izturos ļoti piesardzīgi).
- Esmu miniatūrā šnaucera īpašniece (mīlu zvērus, bet uz kaķiem ir alerģija).
- Dažreiz man liekas, ka dzīvot nav vērts.
- Esmu bijusi garīgo slimību rehabilitācijas centrā.
- Izskata ziņā esmu apmēram 4 no 10 (ne īpaši pievilcīga).
- Ir problēmas ar lieko svaru, kura dēļ, var teikt, dzīve nav izdevusies.
- Es dzeru, bet neesmu nodzērusies - pēc alkoholiķies neizskatos.
- Man ir ļoti zems pašnovētējums, bet, tai pašā laikā, esmu par sevi pārliecināta un māku par sevi pastāvēt.
- Man ir paziņas, bet īstu draugu nav.
- Esmu vienpate un mājās sēdētāja; pārsvarā vienmēr esmu viena un kontaktēties ar cilvēkiem īpaši nepatīk.
- Esmu ļoti ekscentrisks eksemplārs - man ir daudz visādas dīvainības un es nemāku atrast kopīgu valodu ar vidusmēra cilvēkiem.
- Man vienmēr ir bijušas grūtības iepazīties, jo pretējā dzimuma pārstāvji man pievērš uzmanība tikai tad, kad viņiem no manis kaut ko vajag (piemēram aizņemties naudu).

''Daudz ko vēl varētu pateikt, bet pagaidām, domāju, pietiks,'' viņa norāda.


''Uzreiz pateikšu, ka kontaktēties ar nodzērušiem bomžiem, kuri lasa pudeles un ložņā pa miskastēm, lai uzkrātu kapeikas lētākai šņabja pudelei - man neinteresē. Esmu patstāvīga un pietiekami nodrošināta (nekustamais īpašums, auto, bizness), tāpēc interesē cilvēks, kurš ir plus-mīnuss līdzērtīgs,'' nedaudz skarbi piebilst sieviete.

''Nezinu, vai kāds atsauksies (diez vai), bet, ja sludinājums ir Jūs uzrunājis - nevajag kautrēties, rakstiet. Mēģināts nav zaudēts. Vienīgi palūgšu nerakstīt aiz 'nav ko darīt' - padomi man nav vajadzīgi un dzīvot mācītājus es neciešu (sen jau esmu iemācījusies tos ignorēt), tāpēc netērējiet laiku,'' sludinājumu noslēdz sieviete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas