Atpakaļ uz nra.lv

Rolands izgāja pastaigāties un neatgriezās; palīdzi!

Portāls nra.lv 22.septembris 2017, 9:35
 
bezvēsts.lv
Organizācija "Bezvēsts.lv" informē, ka nepieciešama līdzcilvēku palīdzība, lai atrastu 31 gadu veco rīdzinieku Rolandu, kurš 6.septembra vakarā devās pastaigāties un līdz pat šim brīdim nav atgriezies mājās.
31 gadu vecais Ziepniekkalna iedzīvotājs Rolands Johansons pazuda bez vēsts 2017. gada 6. septembrī. Pazušanas dienas vakarā plkst. 20.30 Rolands devās pastaigāties, teikdams, ka drīz atgriezīsies - aizies tikai līdz degvielas uzpildes stacijai Vienības gatvē un atpakaļ, bet diemžēl neatgriezās. Līdzi paņēma mobilo telefonu un dzīvokļa atslēgas. Tāpat viņam līdzi bija divi balti maisiņi - viens ar grāmatām un otrā bija brūnas krāsas apavi un citas lietas. Uz SMS un zvaniem neatbildēja. No 11. septembra telefons ir izslēgts. Līdz 10. septembrim tuvinieki pazudušo Rolandu meklēja saviem spēkiem Ziepniekkalna apkārtnē, bet diemžēl bez panākumiem. 10. septembrī paziņoja policijai un tikai 21. septembrī Bezvests.lv.
PAZĪMES: Zaļas acis. Bija ģērbies garā, brūnā mētelī, ap galvu apsieta zila šalle. Fotogrāfija, kurā viņam noskūti mati un nav bārdas, uzņemta pirms 3 gadiem, cita foto nav. Šobrīd, pēc mātes teiktā, vīrietis izskatās pavisam savādāk - ataudzējis tumšu bārdu un matus līdz pleciem. Tuviniekus uztrauc pazudušā emocionālais stāvoklis. Lūdzam visus, kas redzējuši pazudušo Rolandu Johansonu vai zina viņa iespējamo atrašanās vietu, ziņot Valsts policijai pa tālr. 110 vai Bezvests.lv pa tālruni 22084084.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:13

Jaunākās diskusijas