Atpakaļ uz nra.lv

Lūdz palīdzību 63 gadus vecas sievietes meklēšanā

Portāls nra.lv 2.septembris 2017, 23:29
 
bezvests.lv
63 gadus vecā rīdziniece Alla Zasurceva pazuda 2017. gada 28.augustā Rīgā, Iļģuciemā. Pēc radinieku teiktā, tajā dienā, iespējams, pēcpusdienā, sieviete izgāja no mājām Rīgā, Kurzemes priekšpilsētā, Tapešu ielā un atpakaļ līdz šim nav atgriezusies, ziņo bezvests.lv.
Pirmā satraucās pazudušās sievietes tante, kura periodiski sazvanījās ar pazudušo sievieti. Saka, ka Alla sākumā esot žēlojusies par muguras sāpēm, pēc tam pārstājusi atbildēt uz telefona zvaniem. Sieviete periodiski sirgst ar garīgas dabas traucējumiem, regulāri lieto zāles.
''Atgriežoties vēlu vakarā mājās, konstatēju ka mana tante Alla nav mājās. Tā nekad nemēdza būt,'' stāsta pazudušās sievietes radinieks. ''Alla regulāri lieto zāles, un parasti viņa no mājām tik vēlu nekad neiziet. Tāpēc uztraucos, un mēs, radinieki, uzreiz ziņojām policijai. Ir zināms, ka ap pusdienas laiku pazušanas dienā ciemos pie Allas bija ienākusi draudzene, bet ātri vien aizgāja. Viņa teica, ka Alla bija labā noskaņojumā un aizverot durvis, smaidīja. Līdzi pazudušajai bija tikai melna somiņa. Telefons un dokumenti palika mājās.''
PAZĪMES: augums 167 cm, tumši zilas acis, īsi tumši mati.
Visiem, kas redzējuši pazudušo sievieti vai zina viņas iespējamo atrašanās vietu, lūdzam zvanīt policijai pa tālruni 110 vai BEZVESTS.LV pa tālruni 22 084 084.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas