Atpakaļ uz nra.lv

Piedāvājumi? Inga gatava auto mainīt pret zemes gabalu Kurzemē, lai realizētu sapni

Portāls nra.lv 23.augusts 2017, 14:31
 
Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency
Inga sociālajā tīklā facebook izteikusi piedāvājumu savu automašīnu mainīt pret nelielu zemes gabalu Kurzemē, kur spētu realizēt savu sapni.

"Uz ilgāku laiku dodos ārpus Latvijas. Steidzīgi, pa lēto savu autiņu nopārdot žēl. Nomāt varētu, ja būtu viens, stabils cilvēks, kuram varu to uzticēt. Starp maniem draugiem uzreiz nenāk prātā neviens. Uz nomu atdotu menesī par 350EUR, bet vienam, zināmam.

Tad iešāvās prātā doma! Tadadadāaam! Latviju esmu izlidojusi krustu šķērsu un šobrīd skaidri zinu, kur gribu balonu kluba māju. Nekas nav mainījies manī. Man, lūdzu, Sabili dodiet! Der arī Kabile, Kandava, Auce, Dobeles gals, kas vairāk uz Kurzemes pusi. Jaunpils, Zemītes pagasts. Viss tas vissvissvissmīļākais, kas manā sirdī ir šai Latvijas pusē. Nu neņemiet ļaunā, citi novadi, katram savs.

Man ir mašīna. Davai mainamies! Vajag lauku māju ar apmēram 1-2Ha zemes. Der arī vairāk zeme, bet lauksaimniecība nav man mērķus. Vajag tā, lai var balonu tusiņus vietējā un starptautiskā mērogā taisīt, labu skaistu zemes gabalu/lidlauku. Tad vajag kādu zemes pleķi, kur es sastādīšu upenes, avenes un ķiršus. Mazu vietiņu pirtiņai un OBLIGĀTI lai ir vecie koki apkārt - liepas, kļavas, ozols kāds. Ceriņus un jasmīnus, ja nav, to pati saorganizēšu.
Man patīk pats parastākais koks, akmeņus vecos, aukstos negribu. Tos pat nepiedāvājiet. Es domaju tādas akmeņu vecās aukstās ēkas nē. Nu ja nu kādam ir zināms kāds lauku īpašums, kur izlasot ir sajūta, lai viņa ņem un plosās, es atdošu savu spīdīgo, smaržīgo diezgan jauno fabrikas mašīnu. Autiņš mans, nav nekādu apgrūtinājumu, līzingu.

Noskrējusi 104 000 pa mūsu ielas asfaltu un bedrēm uz asfalta. Pa lauku ceļiem diez ko nav braukusi, jo balonu buss tiek dzīts laukos. Ko vēl? Automāts. 2018 gada maijs nakošā tehniskā, tikko svaigi pēc lielās 100K apskates, vēl 2 gadu servisa garantija. Pirks LV Forum Auto, un labprātīgi/piespiedu kārtā servisa apkopes tur arī tiek veiktas. Došu līdzi arī ziemas riepu komplektu. Nav ko daudz par KIA teikt. Nav nekāds BMW, Audi vai Porsche, ekonomiska, saprātīga, nav lecīga un skaļa, bet mīļa, mājīga un pieejama mašīna.

Ja ir ko mainīt, esmu atvērta sarunai," norāda Inga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas