Atpakaļ uz nra.lv

Ģimenei, kura pārdzīvojusi lielu nelaimi, ļoti nepieciešama palīdzība

Portāls nra.lv 21.augusts 2017, 17:02
 
facebook.com/ Mārīte Kamerāde
10.augustā sociālajā tīklā facebook tika ievietots lūgums palīdzēt ģimenei, kuru skārusi liela nelaimes. Jaunākā informācija liecina, ka, lai novērstu uguns radītos postījumus nepieciešama līdzcilvēku palīdzība.
"Uzaustot dienai un apsekojot to, kas bija atlicis pēc ugunsgrēka, tika pieņemts lēmums, ka atlikušos gruvešus ir jānojauc līdz pat zemei, jo uz tiem vairs māju uzcelt ir neiespējami. Šobrīd mājas gruveši ir jau tik pat kā nojaukti, lai varētu turpināt ar mājas celtniecības darbiem. Lai uzceltu visu no nulles, ir nepieciešams diezgan daudz spēka un materiālu, tieši tāpēc vēršos pie jums, jo, iespējams, varat palīdzēt ar kaut ko, kas nav pieejams mums pašiem, bet jums tas ir, iespējams, pat nevajadzīgs vai viegli pieejams," raksta sieviete, kura zaudējusi ģimenes mājas.

facebook.com/ Mārīte Kamerāde

Tas, kas šobrīd būtu nepieciešams:

  1. Konteiners ugunskurā izglābto mantu uzglabāšanai līdz brīdim, kad tās atkal varēs ienest mājās;
  2. Būvmateriāli, sākot no pamatiem līdz jumtam (gan āra darbiem, gan iekšdarbiem);
  3. Cilvēki, kas būtu gatavi palīdzēt ar jaunās mājas būvniecību;
  4. Kad māja būs uzbūvēta, būs nepieciešamas dažādas sadzīves lietas (mēbeles, sadzīves tehnika, sadzīves priekšmeti, santehnika, tas gan tikai tad, kad māja jau būs, jo šobrīd diemžēl to nav kur salikt, jo pietrūkst konteinera mantu un lietu novietošanai un uzglabāšanai;
  5. Noderēs arī, ja varēsiet sniegt finansiālu palīdzību.
    Jau iepriekš pateicamies par visu, ar ko jau šobrīd ikviens varējāt palīdzēt mūsu ģimenei, tāpēc esam jums visiem no sirds pateicīgi, jo ikkatrs atbalsts materiāli, finansiāli vai kā citādi tiek novērtēts un par to pateicamies.

Ikviens, kurš ģimenei var palīdzēt, lūgts sazināties ar vieņiem šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:48

Jaunākās diskusijas