Atpakaļ uz nra.lv

Pēc vairākkārtējas meklēšanas pazudušo Vinetu nav izdevies atrast

Portāls nra.lv 19.augusts 2017, 15:29
 
bezvēsts.lv
Naktī no 21. uz 22.jūliju pazudusi 51 gadu vecā Ilūkstes novada Eglaines pagasta iedzīvotāja Vineta Vērdiņa. Kā informē organizācija "bezvēsts.lv", tad sievieti joprojām nav izdevies atrast.
"Bezvēsts.lv" Daugavpils nodaļas brīvprātīgie divas reizes brauca meklēt Vinetu Vērdiņu - 28. jūlijā un 5. augustā. Uzreiz pēc tam, kad radinieki ziņoja par sievietes pazušanu, brīvprātīgie brauca viņu meklēt. Pirmo meklēšanas pasākumu vadīja Vladislavs Roščupkins, Pāvels Šuksts un Aleksandrs Zemelis. Brīvprātīgo komanda 12 cilvēku sastāvā 7 stundas rūpīgi pārmeklēja meža zonu un elektropadeves līnijas apkārtni.
5. augustā meklēšanu turpināja jau citā apkārtnē - uz dienvidiem no pazudušās sievietes mājas. Tika izmantots arī kvadrakopteris, lai apskatītu apkārtni no gaisa un tika iesaistīts arī kinologs ar suni. Vladislava Roščupkina vadībā 8 meklētāji, kinologs un drona operators pārmeklēja Eglaines apkārtni, izmantojot topogrāfiskās kartes un uzņēmumus no LĢIA sputņika. Grūti pieejamus apgabalus ar necaurejamiem brikšņiem un purviem apskatīja ar drona palīdzību.

bezvēsts.lv

Neskatoties uz brīvprātīgo pūlēm un apkārtnes pārmeklēšanu vairāku stundu garumā, bez vēsts pazudušo sievieti pagaidām atrast nav izdevies.
Atgādinām, ka Ilūkstes novada Eglaines pagasta iedzīvotāja Vineta Vērdiņa pazuda naktī no 21. uz 22. jūliju laika posmā no pusnakts līdz plkst. 6:30 rītā. Sievietes telefons un visi dokumenti palikuši mājās.
PAZĪMES: augums 174 cm, druknas miesas būves, tumši, iesirmi mati, nēsā brilles. Bija ģērbusies melnās sporta biksēs, tumšā T kreklā, baikas tipa džemperī rozīgi oranžos toņos. Kājās bija baltas krāsas sporta apavi.
Visiem, kas redzējuši Vinetu vai zina viņas iespējamo atrašanās vietu, lūdzam zvanīt policijai pa tālruni 110 vai BEZVESTS.LVpa tālruni 22 084 084.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas