Atpakaļ uz nra.lv

Policiste pašaizliedzīgi glābj bērna dzīvību

Portāls nra.lv 19.augusts 2017, 12:05
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Valsts policija saņēmusi vēstuli ar pateicības vārdiem no kāda Gulbenes novadā dzīvojoša vīrieša, kurš saka lielu paldies par viņa dēla dzīvības glābšanu.
Pateicība veltīta Rīgas Brasas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas vecākajai inspektorei Agnitai Dreiblathenai. "Viņa atradās no darba brīvajā laikā pie Gaujas upes Lejasciema pagasta Gulbenes novadā, kur pamanīja, ka mans dēls, peldoties atrodas pārāk dziļi ūdenī, un nespēj tikt krastā. Lai novērstu pašu ļaunāko, vecākā inspektore metās ūdenī un palīdzēja manam dēlam no tā izkļūt. Par to es viņai esmu ļoti pateicīgs."

Aivars Ķesteris/ F64 Photo Agency

Saņemot pateicības vārdus, vecākā inspektore Agnita Dreiblahtena izteica cerību: "Ja mani bērni kādreiz nonāks nelaimē, bet manis nebūs blakus, es ļoti ceru, ka līdzcilvēki arī rīkosies atbildīgi un steigsies palīgā."

"Mīļie vecāki un līdzcilvēki, sargāsim savas atvases! Baudot siltās brīvdienas pie ūdenstilpēm, katram solim jābūt apdomīgam. Nepārvērtējiet savas spējas un nenovērtējiet par zemu ūdens bīstamību," norāda likumsargi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas