Atpakaļ uz nra.lv

Vecmīlgrāvī, glābjot kaķi, gandrīz iet bojā vīrietis

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 19.jūnijs 2018, 14:10
 
F64
Pagājušajā nedēļā Vecmīlgrāvī notika ugunsgrēks, kas iznīcināja kādas ģimenes iedzīvi, taču galvenais, ka izdevās glābt kāda vīrieša un kaķa dzīvības, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Cietušais pēc iznākšanas no slimnīcas atklājis ugunsnelaimes sekas - viņa ķermenis ir apdedzis, viņš pats saindējies ar dūmiem, tikko atgriezies no slimnīcas un viņam visa dzīva jāsāk teju no nulles. Pēdējais, ko viņš atceras no pagājušās piektdienas notikumiem, - gājis pakaļ kaķim piedūmotajā kāpņu telpā, taču pietrūcis elpas. Atstāt dzīvnieku būtu tas pats, kas atstāt bērnu, piebilst vīrietis. Kaķis pie viņiem dzīvo jau 10 gadus.

"Neskābstam un neraudam, notika tas, kas notika, es slimnīcā raudāju, kad nezināju, vai kaķis izdzīvos. Jā, asaras tecēja pašas no sevis, kad nācu pie samaņas. Tagad jau ir priecīgāk. Ja redzu kaķi, tad viss ir jautrāk. Pārdzīvosim, izķepurosimies," sacīja vīrietis.

Cietušais jau bijis arī pie apakšējiem kaimiņiem - atvainojies par sagādāto skādi, jo viņi dzēšanas darbos nolieti ar ūdeni. Vīrietis kaimiņiem solījis palīdzēt ar remontu, bet par sevi domāšot pēc tam. Apdrošināts dzīvoklis nebija un visu seku likvidēšana izmaksās tūkstošus.

Ikviens no mums var palīdzēt cietušā vīrieša ģimenei atkal nostāties uz kājām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas