Atpakaļ uz nra.lv

Vīrietis pikts par mediķu attieksmi; par ko viņi saņem algu?

Līga Nestere 18.jūnijs 2018, 18:55
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
Kāds vīrietis vārdā Gints "Bez Tabu" sūdzību dēlī publicējis nesen piedzīvoto pieredzi attiecībā uz mediķu darbu.

Viņš stāsta, ka atgriežoties mājās no Igaunijas, vienam no ceļabiedriem - 14 gadus vecs jaunietim kļuva slikti. "Automašīnā viņš kļuva bāls, svīda un sūdzējās par sāpēm sirds rajonā un sirds ritma pārsitieniem. Nekavējoties apstājāmies un zvanījām Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam," savu stāstu sāk Gints.

Pie mums pieripoja lēnā ritmā nesteidzīgs auto, apstājās un tikai tad ieslēdza bākugunis.

Sazvanoties ar dispečeri, tika izskaidrots, ka auto atrodas 65. kilometrā uz ceļa, kas savieno Igaunijas robežu un Rīgu (VIA Baltica šoseja). Dispečere pieņēma izsaukumu. Sākās gaidīšana. Pēc tam atzvanījusi NMPD brigāde, kas sacījusi, ka esot Salacgrīvā un dodas palīgā.

"Ceļā pavadītais laiks - 21 minūte, attālums 23 kilometri (pēc navigācijas izriet, ka NMPD brigāde brauca lēni un ievērojot visus noteikumus kā parasts auto, neizmantojot dotās privilēģijas ar ieslēgtām bākugunīm un skaņu signālu. Pie mums pieripoja lēnā ritmā nesteidzīgs auto, apstājās un tikai tad ieslēdza bākugunis. Gribētos dzirdēt izskaidrojumu šim pasākumam, turklāt, ja viņu darba prieks un spars ir tik liels, par ko viņi saņem algu?” pikts ir Gints.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas