Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Glābēji palīdz "sagurušam" kungam, kurš nespēj šķērsot ielu

tautaruna.lv 14.maijs 2018, 19:02
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Ne reizi vien sociālajos tīklos tiek ievietoti video, kuros redzams, kā glābēji vai policisti palīdzējuši nelaimē nonākušām personām. Arī šoreiz mikroblogošanas vietnē twitter publicēts video, kurā redzams, kā kādam kungam palīdzējuši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābēji.

Piektdien, 11.maijā, kāds autovadītājs fiksējis, kā VUGD glābēji palīdzējuši vīrietim, kurš pakritis uz gājēju pārejas. Uzņemtajā materiālā redzams, ka brīdī, kad kungs mēģinājis šķērsot ielu glābēji atradušies ielas pretējā pusē, taču redzot, ka persona pašu spēkiem nespēj tālāk pārvietoties, izkāpuši no auto un aiznesuši vīrieti prom no ceļa braucamās daļas. Video mikroblogošanas vietnē twitter publicējis "Auto Rīga" konts.

"Kungs, kuram sniegta palīdzība norādījis, ka lietojis alkoholiskos dzērienus," nra.lv norādīja VUGD pārstāve.

VUGD pārstāve Inta Palkavniece portālam nra.lv apstiprina, ka konkrētā situācija patiešām risinājusies aizvadītajā piektdienā.

"Ugunsdzēsēji glābēji atgriezās ugunsdzēsības depo pēc izsaukuma. Redzot, ka cilvēks nespēj patstāvīgi šķērsot gājēju pāreju, palīdzēja to šķērsot. Cilvēks tika aizvests pie tuvējā soliņa, kur viņš atklāja, ka bija lietojis alkoholiskos dzērienus un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķu palīdzība viņam nav nepieciešama. Ugunsdzēsēji glābēji veica pārrunas ar cilvēku par drošību," norāda I. Palkavniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas