Atpakaļ uz nra.lv

Dziesmu svētku biļešu krāpnieki neguļ! Sieviete paliek bez biļetēm un naudas

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 6.maijs 2018, 10:16
 
Gints Ivuškāns, F64 Photo Agency
Šķiet interese par šī gada Dziesmu un Deju svētku biļetēm nerimst. Tāpat "neguļ" krāpnieki. Ar savu stāstu sociālajā tīklā Facebook dalījusies 9 gadus vecas meitenītes mamma Ieva A., kurai nebūs iespēja būt klāt meitas koncertā.

"Vēlos brīdināt, par cilvēkiem, kas jau tagad nodarbojas ar krāpniecību, sakarā ar Dziesmu svētkiem. Biju publicējusi ss.com, ka vēlos iegādāties biļetes uz konkrētu pasākumu (Stīgo, brālīt, stīgo māsiņ).

Shēma šāda - atsūta jums SMS un piedāvā biļetes. Iemesls - pats netiekot! Esot no Valmieras. Koncertā spēlē viņa māsa, bet diemžēl netiekot. Piedāvā biļetes par pašizmaksu. Sarunā likās patīkama, runāja pārliecinoši. Vienojamies, ka naudu pārskaitīšu uz viņa draudzenes konta. Konta numurs tiek atsūtīts, bet ne savs (draudzenes). Kad naudiņu pārskaitu saka, ka neesot ienākusi. Esot zvanījis mammai, kas strādā bankā un viņa teikusi, ka man naudiņa atgriezīsies atpakaļ kontā rītā. Seko lūgšanās, lai ieskaitu naudu vēlreiz. Sūta arī bankas izdrukas, ka nekā nav.

Šajā brīdi saprotu, ka kaut kas tomēr nav kārtībā! Saku, ka naudu otrreiz neskaitīšu, iekams iepriekšējā nav atgriezusies kontā. No rīta jautāju otrreiz. Šoreiz gan apstiprina,ka nauda IR. Saka, ka viss kārtībā nauda tomēr esot un draudzene tūlīt arī atsūtīs biļetes.

Ekrānuzņēmums/Facebook

Biļetes atsūtīja plkst. 20.20 vakarā, bet protams ne manis gribētās. Atsūtīja Prāta Vētras koncerta biļetes Valmierā. Iespējams, arī šīs biļetes pārdotas jau vairākkārt. Tad arī sapratu, ka esmu piekrāpta! Mēģināju zvanīt un teikt, ka kļūdījies, taču telefonu vairs necēla.

Protams zināju, ka ir tādi cilvēki! Taču riskēju, jo šoreiz spēlē kokli mana 9 gadīgā meitiņa, un ļoti gribējās būt ar viņu tai dienā kopā. Tāpēc ļāvos cerībai, ka ir taču arī godīgi cilvēki. Šie nebija! Bet es ticu, ka kaut kur ir arī labi cilvēki! Sāp pat ļoti, bet ne tāpēc, ka zaudēju naudu, bet tāpēc, ka esmu muļķe un protamu žēl arī meitiņu, jo cerība tikt uz kokļu koncertu klātienē saprotu man nebūs iespējama, jo biļetes vairs nemeklēšu. Esmu dabūjusi mācību visam mūžam!

Pasākuma organizētājiem saistībā ar Dziesmu svētkiem gribu teikt, ka nav pareizi, ka vismaz mātei nav nodrošināta iespēja nopirkt biļeti," uzskata Ieva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas