Atpakaļ uz nra.lv

Bijušais darbinieks vaino Gaiļezera slimnīcu krāpšanā

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 5.maijs 2018, 9:03
 
F64
Kāds bijušais Gaiļezera slimnīcas darbinieks uzskata, ka ticis pamatīgi piekrāpts.

Portālā "sudzibas.lv" vīrietis raksta, ka strādājis slimnīcā par sanitāru, darba laikā guva traumu, un viņam esot teikts, ka par ārstēšanos nebūs jāmaksā, taču viss izvērties pavisam citādi.

"Es pirms diviem Gaiļezerā strādāju par sanitāru. Ceļot pacientu, pārāvu pleca saiti un sastiepu muguru tā, ka nevarēju paiet. Uzņemšanā pateicu, ka negadījums notika darba vietā, jo biju darba drēbēs. Mani ielika 7. nodaļā, sāka ārstēšanu un pēc divām dienām atskrēja slimnīcas direktors, nodaļas vadītājs, kur es strādāju, un pateica, ka par ārstēšanu nebūs jāmaksā un palūdza, lai es atsakoties no darba traumas.

Es zāļu iedarbībā parakstīju kaut kādu papīru un man vajadzēja iziet ārsta komisiju, vai es varēšu turpmāk strādāt. Un sanāca, ka tika nolemts, ka vairs strādāt slimnīcā nevaru veselības problēmu dēļ un atlaida mani no darba uz abpusējas vienošanās pamata. Un šogad atnāca papīrs, ka es esot slimnīcai parādā par ārstēšanos un klāt vēl procenti - kur ir loģika. Un kad zvanīju un jautāju, kas notiek, man atbildēja, lai, atnesot čeku, kad es ārstējos slimnīcā, ja nē, tad lai maksājot un esot pārņēmusi firma intrum un uzbāzīgi draud ar tiesu," stāsta vīrietis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas