Atpakaļ uz nra.lv

Vācijā avarē autobuss ar bērniem no Ventspils

Ziņu aģentūra LETA 20.marts 2018, 16:09
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Pirmdien Vācijā ceļu satiksmes negadījumā iekļuvis autobuss, kas uz sacensībām Itālijā veda Ventspils sporta skolas "Spars" audzēkņus un trenerus, apstiprināja Ventspils Izglītības pārvaldē, uzsverot, ka negadījumā neviens cilvēks nav cietis.

9.martā sporta skolas "Spars" BMX nodaļas pārstāvji - divi treneri un astoņi audzēkņi vecumā no astoņiem līdz 17 gadiem - devušies uz Beļģiju, lai piedalītos Beļģijas BMX čempionātā, pēc kura bija plānots doties uz sacensībām Itālijā.

Pirmdien, 19.martā, ceļā uz Itāliju, braucot cauri Vācijai, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā Ventspils Izglītības pārvaldes transportlīdzeklis ar spoguli aizķēris ceļazīmi. Ceļu satiksmes negadījumā cietušo nav - visi ir sveiki un veseli. Tehniski bojāts transportlīdzekļa labās puses spārns.

Ventspils Izglītības pārvalde ir sazinājusies ar treneriem un šoferiem, pārliecinājusies par bērnu drošību un noskaidrojusi negadījuma apstākļus. Šodien ir nosūtīts transportlīdzeklis, lai nodrošinātu treneru un audzēkņu nokļūšanu uz sacensībām Itālijā un atpakaļceļam uz Latviju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:57

Jaunākās diskusijas