Atpakaļ uz nra.lv

Aicina uzmanīties no kādas meistarīgas krāpnieces

Portāls nra.lv 16.marts 2018, 17:53
 
pixabay.com
Alīna Gro facebook domubiedru grupā "Pārdod , atdod, pērc un dāvini šeit" dalījusies ar nesen pieredzēto pār kādu ļoti nekaunīgu sievieti.

"Vēlējos padalīties ar jums situācijā saistībā ar krāpšanu, ar ko saskāros pāris dienas atpakaļ. Biju ievietojusi sludinājumu “skapja tīrīšana” un ātri vien pieteicās ādas jakas pielaikošanai sieviete vārdā Natalija GK, kas atbrauca, uzmērīja jaku, apgalvojot, ka ņems, tikai jāsagaida kad vīrs ieskaitīs naudu kontā un nauda tiks pārskaitīta man. Gaidot naudas pārskaitījumu uzcienāju sievieti ar kafiju, pēc kā nu “sagaidot” naudas pārskaitījumu, manā acu priekšā nauda “tika” pārskaitīta uz manu kontu, līdz ar ko redzot maksājuma uzdevumu un uzticēdamies šim faktam, ka nauda ienāks, nodevu jaku sievietes rokās un jauki atvadījāmies.

Kad tajā pašā un vēl nākošajā dienā naudu nesaņēmu, mēģināju ar sievieti sazināties gan uz telefona nr, gan fb, taču šeku reku, visur esmu bloķēta, pie tam uzrakstot no cita nr sms ar jautājumiem par šo situāciju arī sekoja tas pats, nr tika momentāli bloķēts. Kad konstatēju šo faktu, tad, protams, sapratu, ka esmu apkrāpta.

Nedzīvojam jau pasaulē, kur šī būtu pirmā reize kad kas tāds notiek, tomēr nepatīkami ir, kur pat lielākā škrobe nebūtu tie 20 eiro, par kuriem pārdevu jaku, bet gan pats fakts, ka ir tik pretīgi cilvēki, kas atļaujās izmantot citu viesmīlību, bezkaunīgi šādi apkrāpjot cilvēkus! Esiet uzmanīgi ar šo sievieti, domāju, ka neesmu vienīgais viņas upuris, neuzķeraties!!!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas