Atpakaļ uz nra.lv

Latvietis Vācijā piedzīvo ko šausmīgu; netiek uz mājām

Portāls nra.lv 19.februāris 2018, 14:15
 
F64
Organizācija "Palīdzēsim viens otram" dalījusies ar stāstu, kā nācies palīdzēt nokļūt mājās kādam Vācijā nelaimē nonākušam vīrietim no Latvijas.
Kā Facebook atklājis organizācijas vadītājs Edijs Pipars, "Palīdzēsim viens otram" oragnizēja operāciju "Mājas", lai puisim palīddzētu atgriezties Latvijā, ta;cu viss negāja tik gludi, kā bija plānots.

"Vēlā piektdienas vakarā pirms pāris nedēļām mūsu biedrības valdes loceklim piezvanīja satraukta Latvijas pilsone no Vācijas, kura bija satikusi latviešu puisi, kurš jau desmito dienu bija "aizķēries" Berlīnas lidostā un netika uz Latviju. Tad nu, iegūstot papildus informāciju, sākām mūsu operāciju " MĀJAS".

Puisis Vācijā bija apzagts, nokavējis lidmašīnu, palicis bez mantām, palicis bez naudas, labi, ka viņam bija ID karte. Pēc kāda laika radinieks viņam bija nopircis biļeti uz Latviju, diemžēl reisu viņš nokavēja.

Lai situāciju risinātu, žēlsirdīgās garāmgājējas pamudināti, iesaistījāmies arī mēs, dabūjām vīrieša kontaktus un operatīvi noorganizējam braucienu uz Latviju (savienoto lidojumu no Vācijas uz Varšavu, no Varšavas uz Rīgu). Bet viss nebija tik viegli, jo arī atpakaļceļā priekšā radās sarežģījumi. Slikto laikapstākļu dēļ lidmašīna nolaidās nevis Varšavā, bet Poznaņā, līdz ar to uz Varšava-Rīga reisu mūsu stāsta varonis netika (filmas cienīgs notikums, un tas viss atgadījās ar vienu cilvēku viena brauciena laikā).


Mūsu kolēģis cītīgi sekoja visiem lidmašīnas reisiem radaros, lai viņš būtu drošībā - būtu pārliecībā, ka viss būs ok. Tad nākamas dienas agrā rītā mūsu bāleliņš ielidoja Latvijā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas