Atpakaļ uz nra.lv

Aculiecinieki ierauga ledū ielūzušu sirmgalvi, kura bija bezvēsts pazudusi

Portāls nra.lv 14.februāris 2018, 17:40
 
f64
Atradusies vakar, 2018.gada 13.februārī, pazudusī 80 gadīgā pensionāre! Paldies tiem cilvēkiem, kas nepalika vienaldzīgi, kad vakar vēlu vakarā ieraudzīja sievieti, kas Buļļupē bija ielūzusi ledū, un uzreiz izsauca neatliekamo palīdzību. Tuvinieki jums sirsnīgi pateicas, vēsta bezvēsts.lv.

2018.gada 13.februārī, 80 gadīgā pensionāre Pelageja (Poļina) Ševjako aptuveni plkst. 14:30 , pazuda Centrāltirgus rajonā .

Saņemot ziņas par sievieti, mediķi operatīvi ieradās notikuma vietā un aptuveni pulksten 22.00 nogādāja pensionāri P. Stradiņa slimnīcā. Iepriekš pazudušās pensionāres tuvinieki zvanīja uz slimnīcām, tai skaitā uz P. Stradiņa slimnīcu , bet informācija par pazudušo sievieti līdz pat pusnaktij nebija nekur ienākusi.

Aptuveni ap vieniem naktī vecās kundzes radinieki vēlreiz piezvanīja uz slimnīcas uzņemšanas nodaļu un tad jau saņēma informāciju, ka Pelageja, ar pamatīgu ķermeņa temperatūras pazemināšanos, ir nogādāta slimnīcā un viņa ir jau sniegta pirmā neatliekamā palīdzība.

80 gadīgā pensionāre Pelagejas kundze, atrodoties Centrāltirgus rajonā, aizmaldījās un kļūdas dēļ iekāpa citā autobusā, galarezultātā aizbraucot nevis uz savu dzīvesvietas rajonu, bet uz Bolderāju. Tur, izkāpjot vienā no 3.autobusa pieturām, devās meklēt savas mājas un nonāca uz kanāla ledus. Ledus vēl bija trausls un ielūza, kā rezultātā sieviete iekrita ledainajā ūdenī. Par laimi, viss beidzās labi.

Šajā situācijā vecās kundzes radinieki bija modri un paši nekavējoties devās kundzes meklējumos jau tajā pašā dienā, tik pat ātri vērsās policijā un Bezvests.lv. Tās pašas dienas vakarpusē gan paši tuvinieki ar automašīnu, gan Bezvests.lv brīvprātīgie apbraukāja Rīgas apkārtni meklējot pazudušo kundzi, taču atrast viņu neizdevās. Un, lūk, tagad no rīta, mēs saņēmām šo priecīgo ziņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas