Atpakaļ uz nra.lv

Kad šādas situācijas reiz beigsies? Svešā pieturā Jēkabpilī kontroliere izsēdina slimu meitenīti

Portāls nra.lv 12.februāris 2018, 18:31
 
F64
Teju katru nedēļu Latvijā notiek incidenti ar maziem bērniem sabiedriskajā transportā. Kārtējais šāds gadījums pirmdien noticis Jēkabpilī.

Kā informē radio1.lv, kāda sieviete vārdā Līga pastāstījusi par nepatīkamu starpgadījumu Jēkabpils 5.autobusā pirmdien, 12.februārī.

Proti, māmiņa ar savu 11 gadus veco meitu devušās pie ģimenes ārsta uz poliklīniku, jo bērns nedēļas nogalē saslimis. Ārsts viņai noteicis ambulatoro ārstēšanās režīmu, pēc kā abas devušās uz autobusu.

Līgai, kura devās uz darbu, bijis jāizkāpj ātrāk, bet meita devās tālāk uz mājām. Jau braucot vienai, pa ceļam iekāpusi biļešu kontrole, bet brauciena biļete bērnam atradusies somā.

Tā kā meitene slimības dēļ bijusi savārgusi, viņa biļeti nav spējusi veikli atrast un no uztraukuma sākusi raudāt. Kontroliere neesot vēlējusies gaidīt un mazo meiteni izsēdinājusi no autobusa...

Bērns svešajā pieturā satraucies vēl vairāk, jo nav zinājis ne ceļu mājās, ne viņai bijusi nauda biļetei nākamajā autobusā, bet vismaz par laimi viņai bija mobilais telefons, lai piezvanītu mammai.

Līgas kolēģe aizbraukusi ar savu auto pakaļ meitenei un aizvedusi satraukto bērnu mājās, kur jau meitene nomierinājusies.

Māmiņa gan ir šokā - ne tikai par kontroles rīcību, savā nepacietībā slimu bērnu izsēdinot ārā, gan arī par to, ka neviens cits pasažieris nav aizstāvējis meiteni.

''Jēkabpils autobusu parks'' esot bijis nepatīkams pārsteigums uzzināt par savu kontrolieru rīcību, kuriem tiekot īpaši uzsvērts, ka, vadoties pēc pēdējā laika traģiskajiem notikumiem, bērnus nedrīkst izsēdināt pat tad, ja viņiem nav biļetes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas