Atpakaļ uz nra.lv

Ziepniekkalnā skaistumkopšanas salonā sapīpējies vīrietis tualetē skuvis ūsas un tīrījis zobus

Portāls nra.lv 18.decembris 2017, 18:31
 
Ekrānšāviņš
15.decembra pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par kādu aizdomīgu kungu, kurš iegājis vienā no Ziepniekkalna skaistumkopšanas saloniem.
Vīrietis taisnā ceļā devies uz salona tualeti, kurā uzkavējies pusstundu, bet vēlāk atteicies iznākt. Skaistumkopšanas speciālistes nolēma izsaukt likumsargus nevēlamā apmeklētāja izraidīšanai.

Ierodoties notikuma vietā, policisti pieklauvēja pie norādītajām durvīm un deva rīkojumu tās nekavējoties atvērt. Vīrietis nevilcinoties izpildīja likumsargu rīkojumu.

Policistu acu priekšā kungs nesteidzīgi tīrīja zobus, bet vēlāk, kamēr policisti pārbaudīja viņa datus, noskuva arī ūsas. Vīrietis bija neizpratnē, ka viņam liedz veikt personīgās higiēnas procedūras skaistumkopšanas salona labierīcībās, savukārt policisti skaidroja, ka pieklājīgs cilvēks šādas darbības saskaņotu ar salona administratoru pirms aizņemtu labierīcības un pusstundu.

Pārrunu laika policistiem nevēlamais apmeklētājs atzina, ka pirms tam ir uzsmēķējis marihuānu. Tāpat vīrietis pastāstīja, ka pirms tajā pašā dienā ticis izlaists no īslaicīgās aizturēšanas izolatora.

Aizdomās par atrašanos narkotisko vielu ietekmē, vīrietis aizturēts un nogādāts ekspertīzes veikšanai Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā, bet pēc tam Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas