Atpakaļ uz nra.lv

Liepājā autobusa šoferis nodarījis miesas bojājumus mātei ar bērnu

Portāls nra.lv 21.oktobris 2017, 13:55
 
pixabay.com
Kāda liepājniece raidījumam "Bez Tabu" raksta: "Liepājas pilsētas sabiedriskā transporta šoferis vardarbīgi izturas pret bērnu un māti." Māte un viņas 12 dēls cietuši no šofera rokas pacelšanas.

Sievietes dēlam bija beigušās procedūras slimnīcā. Dēls jau iepriekš bija teicis, ka vēlas aizbraukt uz Liepājas Biznesa centru. "Iekāpām pieturā pie slimnīcas un šoferis jau bļaustījās, ka nav ko kāpt iekšā. Es īsti nesapratu kāpēc, jo tas bija maršruts 6A un viņš vēl devās uz priekšu, tā nebija gala pietura.”

Nepievērsuši uzmanību šofera agresijai- abi turpinājuši ceļu. Autobuss apstājies pieturā - Biznesa centrs. Autobuss atstājies un šoferis sācis bļaut, lai pasažieri kāpj ārā. Liepājniece atceras, ka pasažieri tiešām kāpa ārā, taču viņa izlēma palikt, jo ekrāna monitors uzrādījis, ka sekos vēl viena pietura - galapunkts.

Abi palikuši sēžam savās vietās un nolēmuši, ka brauks līdz galapunktam.

“Viss notika ātri. Šoferis mani sagrāba aiz rokām un pēc tam no mugurpuses grūda ārā pa autobusa durvīm.” Sieviete atceras, ka centās pieturēties. Tas arī izdevies. Pretējā gadījumā viņa būtu izlidojusi pa transporta durvīm ar seju pa priekšu.

Divpadsmitgadīgais puika izmisumā raudājis, taču tas vadītāju neatturējis no fiziskas vardarbības arī pret viņu.

Parka valdes priekšsēdētājs no komentāriem kameru priekšā atteicās un aicināja jautājumus iesūtīt rakstiski. Priekšsēdētājs rakstiskā atbildē norādījis, ka viņu rīcībā neesot informācijas par notikušo. Tāpēc šoferis turpina darbu, nesaņemot pat aizrādījumu vai brīdinājumu par notikušo.

Lai gan autobusa galapunkta pietura Kaspēdes iela eksistē un norādīta autobusa parka mājas lapā, bukletos un pieturvietu monitoros, tomēr kāda satika kundze apstiprina, ka transporti pieturā neapstājas jau vairākas mēnešus.

Iemesls tam, ka transports nebrauc līdz norādītajai pieturai esot tas, ka šobrīd noris graudu sezona. Pietura atrodas “baltic Agro” teritorijā. Līdz ar to, teritorijā ikdienu pārvietojas daudz automašīnu, tāpēc autobusam tur nav vietas. Tomēr, katru gadu, pēc graudu sezonas, pietura tiek atjaunota un autobusi kursē līdz norādītajam galapunktam, uzzināja raidījums. Liepājas aģentūras “Sabiedriskais transports” vadītājs Uldis Zupa paskaidro, ka monitoros tiešām šī pietura vēl aizvien uzrādas, jo neesot tik vienkārši to noņemt nost. Taču viņi strādā pie uzlabojumiem.

Liepājniece par notikušo vērsusies policijā ar iesniegumu. Liepājas sabiedriskajā transportā ir ierīkotas novērošanas kameras. Māmiņa cer, ka videomateriāls spēs kalpot kā pierādījums notikušajam.

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas