Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Novērošanas kameras fiksē kuriozu gadījumu Vecrīgas ielās

Portāls nra.lv 2.oktobris 2017, 11:02
 
Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency
27. septembrī neilgi pirms pulksten 5.00 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki ievēroja trīs vīriešus, kuri streipuļojot staigāja pa vecpilsētas ielām.

Viens no viņiem paņēma pārvietojamo ceļa zīmi, pārlika to pār plecu un iznesa no Vecrīgas. Informācija nodota Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbiniekiem, kuru virzienā pārkāpēji devās.

Netālu no Rīgas Centrāltirgus pamanīti trīs aprakstam atbilstoši vīrieši. Viens no viņiem ceļa zīmi nometa. Pārkāpējs sākotnēji apgalvoja, ka ir Ceļu Pārvaldes darbinieks un ceļa zīmi paņēmis viņa priekšnieks, kurš esot lūdzis to aiznest uz savām mājām. Vīrietis skaidroja, ka naktī nolēmis ceļa zīmi atgriezt atpakaļ Āgenskalnā, kur esot notikuši ceļu remontdarbi.

Sazinoties ar pilsētas videonovērošanas darbiniekiem, noskaidrots, ka vīrieši snieguši nepatiesu informāciju. Pārrunu laikā pārkāpēji savu versiju mainīja, atzīstot, ka tik tiešām ceļa zīmi paņēmuši Vecrīgā. Ar jaunajiem vīriešiem veiktas pārrunas, kuru laikā viņi nožēloja izdarīto un solīja ceļa zīmi nolikt vietā. Videonovērošanas centra darbinieku uzraudzībā ceļa zīme atgriezta atpakaļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas