Atpakaļ uz nra.lv

Rīgas kanālā mītošais bebrs sakodis suni

Portāls nra.lv 29.septembris 2017, 11:28
 
Katrīna Vinčele/ F64 Photo Agency
Kādai suņa saimniecei un viņa mīlulim Rīgā nācies piedzīvot ko ļoti nepatīkamu, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

Jau ilgāku laiku Rīgas kanālā dzīvo divas bebru ģimenes. Viena pie operas un baleta ēkas, otra Kronvalda parkā. Kādā vakarā Sandra kopā ar savu suni Riko devusies pastaigā. Kopā ar viņiem bijis vēl kāds paziņa un suns.

Suņuks Riko pastaigas laikā noskrējis gar kanāla malu, bet kad atgriezies suņu saimnieki pamanījuši, ka viņam no purniņa tek asinis. Visi nekavējoties braukuši pie veterinārārsta.

"Bez Tabu" arī vēsta, ka nākamās dienas vakarā, kad atkal iets pastaigā, cilvēki pamanījuši, ka kanāla krastā ir bebru māte ar mazuli. Tas arī ir iemesls, kādēļ sanācis kašķis ar asiņainu iznākumu, jo, visticamāk, ka māte sargājusi bērnu.

Katrīna Vinčele/ F64 Photo Agency

Cietušajam suņukam Riko šobrīd redzama pamatīga plēsuma vieta zem acs un vismaz nedēļa viņam jāstaigā ar ap galvu apliktu plastmasas aizsargu, lai rētu ar nagiem neatplēstu.

Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta vadītājs Anatolijs Aļeksejenko Bez Tabu sakās, ka pēc šā notikuma bebru apdzīvotajās teritorijās acīmredzot būs jāizliek informatīvas brīdinājuma zīmes.

Avots: raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:30

Jaunākās diskusijas