Atpakaļ uz nra.lv

Solīts makā nekrīt! Ja uz piparu paciņas rakstīts 100 grami, tas nenozīmē, ka tā patiesi ir

Portāls nra.lv 16.septembris 2017, 19:17
 
congerdesign/pixabay.com
Kāda kliente apgalvo, ka piparu paciņa uz kuras rakstīts, ka tajā ir 100 gramu satura, ne vienmēr nozīmē, ka tā patiesi ir tik smaga.

"Tomēr izdomāju neklusēt par SIA “RKF VALEŽS” melnajiem graudu pipariem, kas ir safasēti 100 g paciņās. Iegādājos katru nedēļu vismaz 10 paciņas tas ir vienu kilogramu, bet tikai vakar nejauši nosvēru paciņu, jo izrēķinātais g daudzums pietrūka.

Liels bija mans pārsteigums, ka neatvērta paciņa nesvēra 100 g kā vajadzētu, bet 72 g!!!! Šodien devos Ventspilī uz veikalu, kur minētos piparus iegādājos. Veikala vadītāja nekavējoties izņēma no plaukta visus piparus un gājām pie svariem un reti, kurā paciņā bija vajadzīgie 100 g.

Svari bij dažādi 96, 74, 70, pat 60g. Vadītāja teica, ka nekavējoties sazināsies ar menedžeri, jo saņem jau safasētus piparus un paciņas nepārsver. Manu paciņu samainīja pret tādu, kura sver 100g. Paldies par to. Paciņas 100g cena ir 1,79 eur un tas nav maz … Manuprāt, tā ir liela nekaunība no “Valežs” puses. Zvanīju arī uz SIA “RKF Valežš”, kur paprasīja, kur pirku un pateica, razberjomsa un viss,” portālam skaties.lv norāda Sigita.

Avots: skaties.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas