Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: "AirBnB" viesis pamatīgi izposta īrēto mitekli

Portāls nra.lv 5.septembris 2017, 12:42
 
facebook/Laurie Snkw
Kāda Francijas pilsone medijiem atklāti parādījusi, kā izskatās viņas pieklājīgais miteklis Parīzē pēc tam, kad tajā vairākas nedēļas dzīvojis viesis no Kanādas.

"The Local" raksta, ka sieviete, kura medijiem atteikusies atklāt savu vārdu, atgriezusies savā 13 kvadrātmetrus lielajā miteklī, kurš uz aptuveni trim nedēļām bijis izīrēts kādam vīrietim no Kanādas. Liels bijis viņas pārsteigums, kad iepriekš pieklājīgais dzīvoklis pārvērsts par īstu miskasti.

Īrnieks no Kanādas sabojājis dzīvokļa grīdu, izlauzis durvis, salauzis dušu un tualeti, visur atstājis netīrumus, turklāt pamanījis pat piečurāt grīdu istabā.

"Iepriekš mājīgais studijas tipa dzīvoklītis pārvērst par vulgāru, netīru un izpostītu vietu, kas smird pēc netīrumiem, urīna, ir pilna ar netīrumiem, sasistām pudelēm," norāda dzīvokļa saimniece.

Sarunā ar "The Local" sieviete arī norāda, ka pati īrnieku nav satikusi, taču kaimiņi norādījuši, ka sākotnēji licies, ka vīrietis ir jauks un pieklājīgs. Pēc notikušā gan atklāts, ka vīrietis cietis no depresijas un alkoholisma.

Pēc notikušā dzīvokļa īpašniece vērsusies pie "AirBnb" un pieprasījusi kompensāciju. Tiesa, serviss ar sievieti sazinājies vien pēc tam, kad par šo stāstu sākuši interesēties mediji un diskutējuši sociālo tīklu lietotāji. Kompānijai pieprasīta 10 000 eiro liela kompensācija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:49

Jaunākās diskusijas