Atpakaļ uz nra.lv

Auto īpašnieks pikts: Stāvvietā nokrāsots viņa un vēl vairāki desmiti auto

Portāls nra.lv 4.septembris 2017, 12:55
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Egons Ansbergs/ F64 Photo Agency
Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka saņēmis sūdzību no kāda SIA "Aile Grupa" dabinieka, kurš pavēstījis, ka "DG Termināls", krāsojot produkcijas uzglabāšanas tvertnes nokrāsojušas arī industriālā parka stāvvietā esošās automašīnas. Tiesa, apdrošinātājs apšauba iespēju kompensēt zaudējumus, jo esot cietušas vismaz 50 automašīnas.

Portāls "liepājniekiem.lv" noskaidroja, ka "DG Termināls" neveic krāsošanas darbus, tos LSEZ "DG Termināls" teritorijā veic SIA "Ventprotekt". Ar SIA "Ventprotekt" pārstāvjiem portālam līdz piektdienas, 1.septembra, darba dienas beigām sazināties neizdevās.

Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Apdrošināšanas kompānijas "Gjensidige" īpašuma atlīdzību grupas novērtētāja - vecākā eksperte Dzidra Zvaigznekalna situāciju apstiprināja. "Liepājā notikusī situācija, kurā SIA “Ventprotekt” krāsošanas darbu laikā tika nodarīts bojājums kāda īpašumam ir ikdienišķa situācija apdrošināšanas nozarē. Risinājums jau ir operatīvi rasts un esam vienojušies ar SIA “Ventprotekt”, ka uzņēmums atlīdzinās zaudējumus cietušajiem un servisiem, gadījumā ja viņi vēlēsies, lai remontē transportlīdzekli. Patlaban tas tiek juridiski kārtots," skaidro kompānijas pārstāve.
Viņa uzsver, ka cietušajiem nekādā gadījumā nav pamata satraukumam. "Izmaksas noteikti būs - "Gjensidige Latvija" eksperts jau novērtē zaudējumus cietušo transportlīdzekļiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas