Atpakaļ uz nra.lv

NEKAUNĪGI: Rīdzinieci nolamā pārgalvīgs šoferis ar policijas vesti uz sēdekļa

Portāls nra.lv 8.augusts 2017, 15:00
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
"Es parasti skaļi nesūdzos un arī saprotu, ka visi esam tikai cilvēki, un šad tad mums visiem ir "sliktās dienas", bet tas, ko es piedzīvoju šodien, mani reāli izsita no sliedēm. Es neesmu radusi pie cilvēku rupjībām un prastuma un tādas necieņas izrādīšanas vienam pret otru," šokēta rīdziniece Eva, kurai sestdien izvērsās diezgan nepatīkams starpgadījums.

"Man šodien [ 5. augustā - red.] bija ļoti nepatīkama pieredze pie Rīgas Centrāltirgus. Vēlējos atstāt mašīnu maksas stāvvietā, lai aizdotos uz Spīķeru krāmu tirdziņu. Iebraucu stāvvietā, skatos, ka viss pilns. Nu, neko, pagaidīšu. Gaidu kādas 2-4 min un tieši viena mašīna kādus 10 m no manis ir gatava braukt prom, es jau nopriecājos,ka re kā, man veiksmīgi ātri atbrīvojusies vieta. Vīrietis iekāpj mašīnā ,es ieslēdzu savu pagrieziena rādītāju ,lai viņš un citi satiksmes locekļi saprot, ka es vēlos veikt šo labo pagriezienu un iebraukt vietā, kas tūlīt atbrīvosies.

Šī otra mašīna izbrauc ārā, es mierīgi ieliku pirmajā ātrumā un jau tūlīt, tūlīt esmu uzsākusi manevru, ka viens metas ar gāzi grīdā, pāri visam parkingam un vienkārši veic kreiso manevru un iebrauc manā vietā. Es biju reāli 2 m no avārijas situācijas. Izlec vecis ap gadiem 50 un es izkāpju un saku, ka vispār jau jūs tikko iebraucāt vietā uz kuru es gaidīju, es biju jau tur pirms vispār tā vieta atbrīvojās, es rādiju pagriezienu un biju uzsākusi manevru - un jūs vienkārši pārtesāties 100m un bez neviena gaismas signāla uztaisījāt kreiso manevru," raksta Eva.

Sieviete dabūjusi dzirdēt pārmetumus un dažādus lamuvārdus uz ko autovadītāja nav atbildējusi.

"Es domāju tautai savi varoņi ir jāzina, vēlējos nobildēt šo "primātu" - un, ko es ieraugu?! Uz viņa krēsla stāv Valsts Policijas veste. Es padomāju - vai tiešām tā var būt, ka šis radījums strādā policijā?! Sargā un rūpējas par līdzcilvēkiem?!?

Aizgāju samaksāt par stāvvietu, kur satieku autostāvvietas kontroli un sāku runāt, jo īsti nesapratu, kā tā maksāšana notiek. Vīrs parāda, kā samaksāt un ka talons jānoliek uz priekšējā paneļa. Eju likt to talonu un redzu, ka tieši tiek izrakstīti sodi tiem, kas nav samaksājuši. Es saku, ka nenormālais, kas mani sūtīja d***t arī nav samaksājis. Kontrolieris uzreiz metas pie auto, lai pierakstītu numuru, BET tiklīdz ierauga šo policijas uniformu, tā tik noplāta rokas un aiziet tālāk... Es biju nedaudz neizpratnē... " norāda autovadītāja.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas