Atpakaļ uz nra.lv

Pretīgi! Pasažieris nofilmējis, kā taksists brauciena laikā izmanto prostitūtas pakalpojumus (18+)

Portāls nra.lv 31.jūlijs 2017, 23:00
 
Twitter
Internetā traku stāstu par Uber braucieniem netrūkst, tomēr šis iespējams paņem balvu kā sliktākā iespējamā pieredze.

Sociālajā tīklā Facebook amerikānis Aners Manuels aprakstījis savu braucienu ar transporta pakalpojumu aplikāciju, ko viņš sauc par "bīstamāko un nepieklājīgāko Uber braucienu vēsturē".

Manuelam bijis skaidrs, ka kaut kas nav kārtībā, jo blakus šoferim jau atradies cits pasažieris, par spīti tam, ka viņš nebija izvēlējies UberPool opciju, t.i., braucienam bija jābūt vienatnē.

Viņš nosprieda, ka sieviete ir vadītāja tuviniece, tomēr izrādās, ka viņa ir prostitūta.

"Kad sākām braukt, priekšā sēdošā sieviete, kura acīmredzami bija narkotiku ietekmē, neveiksmīgi mēģināja atvērt logu un tad sāka uzmākties vadītājam," raksta Uber pasažieris.

Ar to gan nekas nebeidzās, jo šoferis sāka skūpstīties ar sievieti, kura tikmēr atsprādzēja viņa drošības jostu. Tikmēr pati mašīna aizvien vairāk sāka novirzīties no Manuela uzstādītā galamērķa - viņam vairs pat nebija skaidrs, kur atrodas.

Tad sieviete sākusi vadītājam veikt orālo seksu, kas kļuvis par pēdējo pilienu. Video, kuru vari noskatīties zemāk (brīdinam - NFSW!), redzams kā Manuels lūdz viņu izlaist no mašīnas laikā, kad šofera klēpī atrodas sievietes galva.

Uber esot viņam atmaksājuši izdevumus par nepatīkamo braucienu, kā arī piešķīruši bonusu - 10 dolārus...

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas