Atpakaļ uz nra.lv

Dzīvnieku draugi Liepājā saskaras ar kādu bēdīgu situāciju arī Lieldienās

Lelde Veinberga 1.aprīlis 2018, 18:20
 
pixabay.com
Dzīvnieku aizsardzības biedrība ''Liberta'' Liepājā saskārusies ar skumju situāciju - garāmgājēji atraduši kasti, kurā atradusies kaķene ar tikko dzimušajiem kaķēniem. Un šī nav pirmā šāda veida pieredze.

"Svētki ir laiks, ko pavadām kopā ar sev mīļajiem, priecājamies un izbaudām brīvdienas, bet diemžēl ir brīži, kas liek sirdij sarauties un vēl vairāk saskumt, jo kādam citam tā ir parasta diena, kad vienīgais, kas dzīvo prātā - doma izdzīvot, lai pasargātu..

Uz ielas, kartona kastē, kaķenīte pasaulē laida 4 kaķēnus, tik daudzi pagāja šiem dzīvniekiem garām bez apstāšanās, bet divas sievietes apstājās un sazvanīja biedrību. Paldies viņam par cilvēcību un labajām sirdīm! Jaunā ģimene ir nogādāta biedrībā, bet vēlreiz un vēlreiz vēlamies atgādināt, sterilizējiet savus, pie savas mājas dzīvojošos dzīvniekus! Tikai mēs, cilvēki, esam atbildīgi par to, kas mums apkārt notiek, ne dzīvnieki... Pēdējo dienu laikā šī ir jau otrā kaķenīte ar mazuļiem, kura nonākusi biedrībā un tas ir tikai pavasara sākums," raksta biedrība.

Libertā dzīvnieki tiek ārstēti un uzturēti tikai pateicoties ziedotāju atbalstam.
Ziedojumu tālrunis 90006685 (1 zvans- 1.42€)
Dzīvnieku aizsardzības biedrība LIBERTA
Reģ.nr. 40008222864
Konts : LV33HABA0551038261946
BIC/swift kods: HABALV22
Paypal : biedriba_liberta@inbox.lv
Mērķis: atbalsts dzīvniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas