Atpakaļ uz nra.lv

Rumbulā izglābtiem kaķēniem tagad ir nepieciešma cilvēku palīdzība

Portāls nra.lv 16.februāris 2018, 18:03
 
facebook.com
Organizācija "Palīdzēsim dzīvniekiem" steidzami lūdz palīdzību - nepieciešami līdzekļi, lai apmaksātu rēķinu veterinārmedicīnas klīnikā.

Ir nepieciešami nedaudz vairāk kā 250 eiro, lai apmaksāteu rēķinu, kas radies, ārstējot trīs Rumbulā izglābtus kaķēnus.

"Trīs kaķu bērni pagājušā gada rudenī tika izglābti no Rumbulas noliktavu teritorijas. Ceturtā brālīša liktenis diemžēl ir nezināms. Viņu neizdevās noķert un kopš tā laika neviens vairs nav viņu redzējis.


Viņi visi nonāca pie mums laikā, kad interese par kaķēniem bija pavisam noplakusi, bija rudens sākums, atsācies mācību laiks, pēc vasaras kaķēnu biruma un sludinājumu pārbagātības visos portālos, šie trīs bija kārtējie, kuri nevienam nebija vajadzīgi, par kuriem neviens neinteresējās, neviens nepiedāvāja pat pagaidmājas.

Neskatoties uz to, ka šāda situācija jau bija prognozējama, atstāt Rumbulā mēs viņus nevarējām. Šausmu stāsti par meža zvēru noplosītiem un bada nāvē mirstošiem kaķiem Rumbulā ir bijuši gana.


Nogādājām visus trīs noķertos mazos klīnikā, pēc tam noķērām un sterilizējām arī kaķēnu mammu.


Klīnikā mazie tika izārstēti no iesnām, atblusoti, attārpoti un vakcinēti. Pēc attārpošanas, kā jau tas nereti mēdz notikt, Julijai radās problēmas ar vēderu, kuras ilgstoši nevarēja novērst un bija nepieciešams nodrošināt ārstniecisko pārtiku, kas atkal bija papildus izmaksas.


Mēs ļoti cerējām un aicinājām cilvēkus sniegt vismaz pagaidu patvērumu šiem bēdu brāļiem, taču mūsu lūgumi vairāku mēnešu garumā nesasniedza dzirdīgas ausis.


Par šo pavadīto laiku klīnikā, mums ir izveidojies parāds, kuru joprojām nevaram segt, jo trūkst līdzekļi, " raksta biedrība.

Jāpiebilst, ka pēc vairāku mēnešu pavadīšanas klīnikā, kaķēni beidzot ir pagaidmājās, kur turpina gaidīt savus īstos cilvēkus.

Sazināties ar bierību un tai palīdzēt var Facebook.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:16

Jaunākās diskusijas