Atpakaļ uz nra.lv

Aizkustinoši: Pensionāre dod mājas 10 gadus vecam un kurlam sunim no patversmes

Portāls nra.lv 15.februāris 2018, 16:19
 
facebook.com
Dzīvnieku aizsardzības biedrība ''Liberta'' dalījusies ar kādu aizkustinošu stāstu - viens no patversmes iemītniekiem atradis jaunas mājas.

Biedrība raksta, ka sunim, kas ir 10 gadus vecs un kurls, atrast mājas ir ļoti grūti, bet, kā pierāda šis gadījums, tas nav neiespējami.

"Dzīves gudrs ir cilvēks, kurš spēj saskatīt ar sirdi un pieņemt lēmumu, domājot par otru vairāk, nekā par sevi. Šodien mums bija tas gods satikt Valdas kundzi, sievieti labākajos gados, kura atvēra savu sirdi un mājas durvis Cēzaram, sunim labākajos gados. Cēzars pie mums ieradās vasaras beigās, jo viņa saimnieks nomira, bet radinieki no suņa atteicās, jāpiekrīt vien skumjam faktam, ka 10 gadīgam un kurlam suņu senioram mājas atrasts ir ļoti grūti, tik daudzās patversmēs daudzi seniori diemžēl tā arī mājas nesagaida. Arī par Cēzaru mums ļoti sāpēja sirds, jo pa šo laiku nesaņēmām nevienu zvanu par viņu, bet tad pēkšņi mūsu acu priekšā parādījās Valdas kundze, kura mūsu seniorā saskatīja omulīgu, mīļuma pārpilnu un dzīves gudru suni, suni ar kuru kopā pavadīt vecumdienas.. "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas