Atpakaļ uz nra.lv

Aizkustinošs stāsts: Kā pie jauniem saimniekiem pārvērtusies patversmes suņa dzīve

Portāls nra.lv 19.janvāris 2018, 15:12
 
facebook.com/Ulubele
Dzīvnieku patversme "Ulubele" raksta, ka saņēmusi ļoti sirsnīgu vēstuli no kādas ģimenes, kas pirms laiciņa no patversmes paņēma suni.
"Ulubele" publicē pilnu vēstules tekstu. Tajā ir runa par suni Augusti, kas no maza kucēna ir izaugusi par ļoti skaistu suni.

facebook.com/Ulubele

"Rakstu - Jums, lai pateiktu - Paldies! Aizbraucām pie Jums uz patversmi un mājās devāmies ar pirmo, ko iedeva mums opā , labi ka neiedeva paturēt katram savu, jo tad aizbrauktu ar diviem un tad mūsu māja būtu pilnīgs Zoo. Bet- Paldies! Kucēnu paņēmām 1.augustā un nosaucām par Augusti. Viņa ir izaugusi par ļoooti skaistu suni, pārpasaulīgi brūnrozā tonī, ar tik skaistu un pūkainu asti un ausīm, ko reizēm saceļ gaisā, kad ļoti klausās.. Viņai atbraucot mājās - viņu sagaidīja jau divi esošie suņi un pieci kaķi.. Un mēs ļoti cerējām, ka viņa izaugs par Enerģijas kamolu un Draisku būtni.. un tā arī ir!

facebook.com/Ulubele

Sākumā viņa bija ļoti bailīga un līdz ar to, ļoti rēja un rūca uz visiem svešajiem, par brīnumu bērni, pat svešos viņa bija ielika kategorijā - draugi un par to mēs bijām ļoti priecīgi un cerējām, ka ar laiku pieņems arī citus cilvēkus! Un tā arī ir.. viņa gan neļauj sevi glaudīt- svešajiem, un dažus ļoooti aprej, bet noteikti vairs tos neaprūc ar tādu neapstādināmu baidīšanos un jau klausās ko mēs sakam & spēj nomierināties. Arī ar svešajiem suņiem - viņai sākumā gāja grūti, bet katru dienu ejot uz mežu viņa no bailīgas , rejošas kucēnmeitenes ir kļuvusi par komunikablu jaunu dāmu, kura visā Biķernieku mežā aicina uz spēli - jebkuru satikto suni! Ģimenes kaķi bija šokā un suņi arī.. jo sākumā viņas rotaļas un asie zobi, visus izveda no pacietības, bet mirklī , kad man likās, kad kaķi nepieņems to rejošo zvēru ... redzēju, ka jau guļ kopā! Un tagad pāris kaķi ir sapratuši, ka ja nebēg un nokrīt gar zemi, tad viņa tik mīļi pakož un liek mieru.. Ļoti cenšamies viņu nodarbināt un ņemt līdzi visur, kur vien var & arī rotaļlietu netrūkst. - viņas enerģija ir neizsīkstoša un nograuzusi pagalmā ir pilnībā visu:) tajā viņa ir ļoti radoša:) .. Paldies - Jums! Mēs nesaprotam, kā mēs tikām pie Tik skaista un burvīga suņa! Esam apņēmības pilni aktīvi mācīties un palīdzēt viņai nebaidīties. Paldies!
Viņa ir atgriezusi mūsmājās dzīvību, jo visi bija mazliet depresijā pēc 16g.v. mīluļa aiziešanas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas