Atpakaļ uz nra.lv

Nežēlīgi! Tukumā pār patversmes žogu pārmet mazu suņuku; viņa skumjais stāsts

Portāls nra.lv 20.decembris 2017, 17:30
 
Tukuma dzīvnieku patversme/Facebook
Tukuma dzīvnieku patversme ievietojusi sirdi plosošu stāstu par suņuku, kuru nežēlīgi pametuši saimnieki.

"Pagājusi nedēļa... emocionāli smaga gan dzīvniekam, gan mums. Mazais suņuks, kuram devām vārdu Jogijs, ļoti pārdzīvoja saimnieka nodevību.

Ierāvies stūrī drebēja un rēja, rejas pārauga gaudās,sunīša galviņa pacelta uz augšu, acuskats izmisuma un nesapratnes pilns! Dzīvnieks nesaprot ,kas ir nodevība, viņš ir bijis uzticīgs un padevīgs savam cilvēkam. Nodevība ir pati baisākā un gļēvākā cilvēka rīcība !

Nevarējām ilgāk skatīties uz dzīvnieku, kurš acīm redzami aiz bēdām gāja bojā un rezultāts mūsu rīcībai ir šāds. Ieejot voljērā pie Jogija, suņuks aiz bailēm un trauksmes pat kost mēģina, apčurājas un ieraujoties stūrī dreb aiz bailēm,kož apliktajā ap kaklu pavadā. Mēs esam pacietīgi un apņēmības pilni . Vajadzēja pāris stundas, lai pārliecinātos, cik dziļi bija ievainota mazā Jogija sirsniņa.

Viņš uz vēdera lienot pietuvojās un ielīda klēpī, cieši piespiedies klāt trīcēja un sirsniņa strauji sitās mazā suņuka krūtīs... Jogijs ilgi mūs vēroja,kad devāmies pastaigā ,kā vēlēdamies mūs labāk saprast un pieņemt. Nakti sunītis pavadīja gultā, līdzās cilvēkam ,lai mēs nostiprinātu mūsu draudzību un Jogijs saprastu, ka nokļuvis pie draugiem!" vēsta patversmes ieraksts.

Patversmei var palīdzēt zvanot 90006089!

Tukuma dzīvnieku patversme
Biedrības ziedojuma konts
DzAB „Dzimuši, lai dzīvotu”
Reģ nr. 40008202251
LV 43 UNLA 0050 0206 13547

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas