Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Iedzīvotāju pārsteidz mazs, nobijies kaķēns Krasta ielā

Portāls nra.lv 20.septembris 2017, 0:30
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Anita Vaivode, F64 Photo Agency
Iedzīvotāji lūdz atsaukties kādu, kurš spētu dāvāt māju mazam kaķēnu, kurš atrast uz steidzīgās Krasta ielas Rīgā.

"Kolēģe izkāpa no autobusa cilvēku neapdzīvotā Krasta ielas malā, devās gabalu uz priekšu uz pāreju pie McDonalds, lai tiktu pāri satiksmes noslogotajām Krasta ielas joslām, kad uzmanību pievērsa kāds mazs deguntiņš pie McDonalds eglītēm.

Kaķēns! Viens pats! Ko, kā, no kurienes vietā, kur vienā pusē upe, otrā šoseja, kur intensīvi un visu laiku brauc mašīnas, pa vidu krūmi un zāle. Vietā, kur pat ar sabiedrisko transportu tik vienkārši neaizbrauksi. Vietā, kur pāri ielām nemaz tik vienkārši netiksi. Vietā un tajā šosejas pusē, kur nav māju un cilvēki nedzīvo.

Mazais bailīgi gan skrēja prom, gan tupēja krūmos, gan izlīda metra attālumā, gan klausījās kolēģes runāšanos ar viņu, gan ik pa brīdim ar klusu 'mjau' ierunājās pats.

Steidzami nepieciešamas pagaidu mājas (uz laiku) vai īstās, lai šim mazulim būtu iespēja būt drošībā un siltumā. Zāle un krūmi zem klajas debess - vieta, ko saukt par mājām arī lietū, vējā, ziemā ar sniegu, puteni, aukstumu, "omulīgi" gulēt uz tā betona kluča, kas ziemā būs apledojis utt.

Grūti šādu nākotnes ainu nosaukt par laimīgu kaķa dzīvi. Pluss blakus bīstamie daudzie mašīnu riteņi un šis mazulis ir kādus 4 mēnešus mazs. Kāda būs viņa dzīvīte? Tas izšķiras TAGAD. Lūdzu ATSAUCIES, ja vari sniegt patvērumu šim mazulim (runcītis, nav mežonis, var paglaudīt, bet vēl bailīgs).

Un mēs lūdzam un būsim pateicīgi par katru atbalstu šī mazā kaķēna iespējai un ceļam no ielas - no apdraudētās šosejas malas un gulēšanas krūmos - uz siltām mājām aprūpē, drošībā, siltumā, mīlestībā blakus cilvēkam," lūdz dzīvnieku draugi.

PALĪDZĒSIM DZĪVNIEKIEM BIEDRĪBA
reģ.nr. 40008201966
ziedojuma konts: LV51HABA0551035583355
mērķis: ziedojums Krasta šosejas kaķēnam
vai ziedojums kaķīšiem no ielas / veterinārajām un ikdienas izmaksām
PayPal: palidzesim.dzivniekiem@gmail.com

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas