Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Māja \ Interjers

Funkcionalitāte vannas istabā

© Publicitātes

Vannas istabas aprīkojuma ražotāja Gustavsberg dizaineru komanda pievērš lielu uzmanību vannas istabas dizainam un arvien meklē jaunas idejas, kā padarīt vannas istabas gan vizuāli pievilcīgas, gan funkcionālas. Pat neliela interesanta dizaina detaļa var mainīt telpas interjera noskaņu – un kāpēc tas nevarētu būt melns tualetes pods vai izlietne?

Viena no Gustavsberg inovācijām šopavasar ir jaunais piekaramais Hygienic Flush tualetes pods ar gudrāku skalošanas sistēmu – pateicoties novatoriskajam dizainam, šis produkts nodrošinās vieglāku tīrīšanu un uzlabos higiēnu jūsu vannas istabā. Poda dizains veidots ar atklāto skalošanas malu un gludajām virsmām, kas novērš jebkādu iespējamo baktēriju un netīrumu uzkrāšanos. Modernais dizains iederēsies ikvienā vannas istabas interjerā, taču īpaši to novērtēs slimnīcās, skolās un publiskās vietās. «Kurš gan nevēlas tualetes podu, kas ir higiēniskāks un ērti kopjams,» saka Katarīna Kloca, Villeroy & Boch Gustavsberg mārketinga direktore.

Līdzās Hygienic Flush sērijas tendencēm Gustavsberg radījis Artic kolekciju melnā krāsā. Ekskluzīvo produktu idejas autors dizainers Jūns Elīasons uzsver, ka šobrīd interjerā ir moderni izmantot melnas flīzes vai santehniku. Aktuālas ir arī spīdīgas virsmas, stikls, grīdas un sienas neapstrādāta betona krāsā. Gustavsberg produktu sortimentā atrodamas visas nosauktās interjera tendences: stikla skalošanas pogas iebūvējamajām sistēmām Triomont melnā un baltā krāsā, Coloric jaucējkrānu kolekcija melnā krāsā, Logic jaucējkrānu rokturi melnā krāsā, brīvi stāvoša vanna melnā krāsā, arī keramika un mēbeles Artic melnā ozolkoka krāsā. Produkti ne vien palīdz radīt ekskluzīvu vannas istabas vidi, bet ir arī kvalitatīvi un funkcionāli, kam ir īpaši liela nozīme. Gudrie Gustavsberg vannas istabas produkti pilnībā atbilst moderna dizaina, kvalitātes un ērtuma kritērijiem.

MŪSDIENĪGS DIZAINS komplektā ar lēni krītošu vāku bez apmales, lai tīrības uzturēšana būtu tīrā bērnu spēle.

ĒRTI TĪRĪT. Jauno Gustavsberg tualetes podu Hygienic Flush ir ļoti ērti tīrīt, turklāt nav nepieciešami speciāli rīki un līdzekļi, lai piekļūtu poda apmalei.

MELNI AKCENTI. Ekskluzīva santehnika no Artic kolekcijas ir māksla. Masīvais un elegantais tualetes pods ar jaunajām Artic ozolkoka mēbelēm liks atdzimt jebkurai vannas istabai.

IZTEIKSMĪGIE Coloric jaucējkrāni pieejami piecās dažādās krāsās: sarkanā, zilā, šampanieša, sudraba un melnā. Coloric sortimentā ir jaucējkrāni dušai, vannai, arī pieskaņoti dušas komplekti. Visiecienītākā krāsa Latvijā ir šampanieša krāsa.

KLASISKI. Brīvi stāvoša vanna, ko var novietot pat telpas vidū, lieliski sasauksies ar aktuālajiem koka un pinumu motīviem. Attēlā redzama Logic kolekcijas keramika un mēbeles baltā krāsā ar klasiskiem rokturiem.

JAUNUMS. Šī gada jaunums ir melns piekarams tualetes pods un melna izlietne no Artic kolekcijas.

LOGIC JAUCĒJKRĀNI pieejami četrās dažādās krāsās: kaprīzi zilā, traki oranžā, perfekti baltā un grēcīgi melnā. Krāsaino rokturu pārklājums ir īpašs, jo, pirmkārt, tas ir antibakteriāls un kavē baktēriju un vīrusu izplatīšanos, bet, otrkārt, krāsas izlīdzina un salabo mazas skrambas un skrāpējumus rokturī, un tie pazūd paši no sevis.

BIDĒ VIETĀ. Ja vietas ir par maz, lai uzstādītu atsevišķu bidē, aizvien vairāk cilvēku, rūpējoties par higiēnu, blakus tualetes podam ierīko jaucējkrānu ar bidē dušiņu. Izlietne roku mazgāšanai papildināta ar Nautic jaucējkrānu bidē dušai blakus Nautic tualetes podam.

TENDENCES. Ja vēlaties, lai tualetes poda vāks liegi un klusi nolaižas, tad veikalos jautājiet pēc soft-close funkcijas vākiem. Gustavsberg kolekcijas podu vāki ir pieejami baltā un melnā krāsā. Populāri kļuvuši arī piekaramie tualetes podi, jo tas atvieglo grīdas kopšanu. Tualetes pods piekārts uz Gustavsberg Triomont iebūvējamās sistēmas ar gaumīgu, baltu stikla pogu.

ĒRTA SKALOŠANA. Nautic poda skalošanas poga ir parocīga visiem – arī bērniem un sievietēm ar gariem nagiem. Lielā poga – sešu litru skalošana, mazā poga – trīs litru skalošana.

***

Par Gustavsberg

• Gustavsberg ir Ziemeļeiropas vadošais vannas istabas aprīkojuma ražotājs. Kompānija ir pilnībā piederošs meitas uzņēmums vācu Villeroy & Boch AG grupai, un tādējādi ir daļa no viena no lielākajiem ražotājiem vannas istabas risinājumiem Eiropā. Villeroy & Boch Group piedāvā bagātīgu vannas istabas produktu klāstu – Villeroy & Boch un Gustavsberg zīmola tualetes podus, izlietnes, jaucējkrānus, mēbeles, vannas un labsajūtas produktus, SPA un saunas.

• Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, apmeklējiet www.gustavsberg.lv.

• Gustavsberg profilam var sekot un piedalīties konkursos ar vērtīgām balvām portālos draugiem.lv un facebook.

Promo raksts tapis sadarbībā ar Gustavsberg