Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Māja

VALENTĪNA DIENAI: Kādus ziedus pasniegt pirmajā randiņā, lai sekotu arī otrais

© Publicitātes foto

Straujiem soļiem tuvojas Valentīna diena jeb Visu Mīlētāju diena, kad romantika, mīlestība un ziedi ir visapkārt mums. Jutekliski un romantiski ziedi joprojām ir viens no labākajiem veidiem kā atzīties kādam īpašam cilvēkam simpātijās vai pat mīlestībā, kā arī vispiemērotākā dāvana Valentīndienā, lai pārsteigtu savu iecerēto. Taču, kā izvēlēties ziedus tā, lai šis nebūtu jūsu pēdējais randiņš?

Ziedu izvēle nav sarežģīta, ja vīrietis zina, ko meklē, taču daudz grūtāk ir ja neesam lietas kursā par to, kas meitenei patīk, tāpēc pirms iegādāties ziedus ir ļoti svarīgi noskaidrot vismaz iecerētās mīļāko krāsu, ja ne pašus ziedus. Protams, vienmēr varam izlīdzēties ar klasiku - sarkanām rozēm, tomēr, vai tās meiteni pārsteigs tā, lai noteiktu sekotu arī nākamais randiņš?

“Ziedi Valentīndienā noteikti ir vispiemērotākā dāvana. Ziedu izvēle šodien ir ļoti plaša, tāpat kā to dažādās nianses - smarža, izskats un citi elementi, kas noteikti nepadara īstā pušķa meklējumus vieglākus, it īpaši ja ar ziediem esat uz Jūs. Tomēr šajā dienā nav ieteicams izvēlēties tradicionālās vērtībās, ko pasniedzam gan dzimšanas, gan vārda dienās, bet padarīt šo dienu īpašāku, pārsteidzot meiteni ar kaut ko interesantu un košu, kaut ko tādu, kas paliks atmiņā. Pirms tikšanās noteikti ieteicams izzināt meitenes vēlmes, piemēram, meitenes mīļāko krāsu, lai piemeklētu ziedus tieši šajā tonī, vai arī vēl labāk - meitenes mīļākos ziedus, kas liecinās, ka esat vēlējies viņu no sirds iepriecināt un esat padomājis par ziedu izvēli, nevis paņēmis pirmos, ko ieraudzījāt ziedu salonā,” norāda "Karkadē" vadītāja Sandra Purviņa.

Pasniedzot meitenei viņas mīļākos ziedus nav iespējams kļūdīties, norāda S. Purviņa, piebilstot, ka ne mazāk svarīgs ir arī veids, kā tie tiek pasniegti. “Valentīna dienā ikviena meitene gaida pārsteigumu un jo netradicionālāks ziedu pasniegšanas veids, jo pārsteigtāka meitene. Viens no piemērotākajiem veidiem ir nogādāt ziedu otrajai pusītei uz mājām vai darbu ar kurjeru, pievienojot kādu mīļu vēstulīti, saldumus vai mazu pārsteigumu,” stāsta S. Purviņa.