Māja: RECEPTE: Ķiploku zupa spāņu gaumē 4 komentāri
 
Māja

RECEPTE: Ķiploku zupa spāņu gaumē

 
Ilze Zvēra/F64

Lai labi garšo!

SASTĀVDAĻAS:

6 lielas ķiploka daiviņas

4-6 apkaltušas baltmaizes šķēles

1,5 l vistas vai dārzeņu buljona

1 tējkarote maltas paprikas

4 olas

Kajennas pipari

olīveļļa

sāls

pipari

PAGATAVOŠANA:

  1. Pannā ar augstām malām vai platā katliņā sakarsētā olīveļļā apcep sasmalcinātus ķiplokus, līdz tie zeltaini.
  2. Apceptos ķiplokus izņem vai pabīda malā, vēl pielej eļļu un no abām pusēm apcep gabalos sagrieztas maizes šķēles.
  3. Pārber maltu papriku, Kajennas piparus, pievieno buljonu, sāli un piparus.
  4. Viru lēni karsē, līdz tā uzvārās. Pa vienai iešķeļ olas un uzmanīgi ielaiž karstajā zupā. Vāra aptuveni 3 minūtes.

PADOMS

  • Ķiploku zupa ir ļoti sildoša, tāpēc īpaši ieteicama, kad cilvēks jūtas saaukstējies vai nosalis.
Komentāri [4]
#
Dunja 21.janvāris 2018 9:07 atbildēt
Tā ir krievu tjura tikai ar ķiplokiem.Man ir cita recepte.Sagriez rupjmaizi nelielos kubiņos un pagrauzdē mazliet.Uzlej virsū atdzesētu vārītu ūdeni.Piegriez lociņus un dilles pēc garša un piemet sāli.Viss.Neuzbarosies.
 
#
opis 21.janvāris 2018 8:43 atbildēt
spāņi vienmēr nosaluši
 
#
Jauza 20.janvāris 2018 21:18 atbildēt
Nu Moims... zupa bljaaa
 
#
Rādītājs 20.janvāris 2018 21:11 atbildēt
To var nosaukt arī par apkaltušas maizes zupu.
 
Pievienot komentāru
Vārds *
Komentārs *
 
Custom creative templates for DoubleClick for Publishers