Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

Tavs mazulis var kļūt par reklāmas seju; izsludina konkursu

© pixabay.com

Ja Tavs mazulis ir vecumā no četriem mēnešiem līdz diviem gadiem, piesaki viņu Latvijā radīta jaunā zīmola "Seal cosmetics Baby" un Latvijas vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv rīkotajā mazo fotomodeļu konkursā, vēsta portāls mammamuntetiem.lv.

Konkursa mērķis ir atrast reklāmas seju “Spodrības” jaunajai bērnu kosmētikas sērijai “Seal cosmetics Baby”. Mazais fotomodelis būs redzams šīs līnijas reklāmas materiālos - žurnālu un interneta reklāmās, kā arī bukletos u.c. reklāmas materiālos. Un vēl! Jaunais fotomodelis būs arī topošo un jauno vecāku žurnāla “Mammām un Tētiem” vasaras numura vāka seja!

Lai pieteiktu mazuli konkursam:
* Līdz šā gada 24.maijam iesūti sava bērna foto (ne vairāk kā 3 bildes) uz e-pastu inga@mammam.lv. Iesūtītajai bildei jābūt uzņemtai ne agrāk kā divas nedēļas pirms bildes iesūtīšanas konkursam;
* Bildei pievieno šādu informāciju: bērna vārdu, uzvārdu, dzimšanas dienas datumu; kontaktinformāciju (tālrunis, epasts, dzīvesvietas adrese) vecākam, kurš piesaka bērnu konkursam;
* Uzrakstiet īsu pamatojumu, kāpēc vēlaties, lai tieši Jūsu mazulis kļūst par reklāmas un vāka seju!

Uzvarētāja noteikšana:

* Konkursa 1.kārtā konkursa organizatori izvēlēsies 3-5 mazos konkursantus, kas iekļūs 2.kārtā;

* Konkursa 2.kārta ir balsojums - ikviens varēs nobalsot par savu favorītu! Balsojums notiks Mammamuntetiem.lv Facebook lapā. Tas mazulis, kura foto iegūs visvairāk balsu, kļūs par kosmētikas sērijas “Seal cosmetics Baby” reklāmas seju un nokļūs uz žurnāla "Mammām un Tētiem" vāka.

AVOTS