Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Māja

MEKLĒ MĀJĀS: Peļu junkuri lūko pēc saimnieka

© Publicitātes foto

Par Rīgas dzīvnieku patversmē Labās mājas pajumti radušajiem kaķiem interesējieties pa tālruni: 26617636 vai internetā: www.patversme.lv.

Pūpols ir tīģerkrāsas runčuks vecumā ap gadu - mīļš, maigs, mazliet bikls. Adoptējams uz mājām, kurās valda harmoniska atmosfēra un kurās kaķis tiks dievināts un aptekalēts.

Publicitātes foto

Viktorija - sirsnīga, komunikabla un ļoti uz cilvēku tendēta kaķenīte vecumā ap 2-4 gadiem, ziemas spelgonī drebinājās uz ielas. Droši adoptējama arī ģimenē ar maziem bērniem.

Publicitātes foto

Skaistā rudulīte ar viegli baltu krūtežu bija ieskrējusi svešā dzīvoklī kādā namā Vaidelotes ielā Rīgā. Patversmes stresa pilnajā dzīvē mince ir ļoti piesardzīga, īsti cilvēkam neuzticas, lai gan pavisam noteikti nav ielu kaķis. Iespējams, viņa ir kaķene ar raksturu. Varbūt tomēr saimnieki meklē savu pazudušo skaistuli vai arī Vaidelote apzināti izmesta savas gana nešpetnās dabas dēļ?

Publicitātes foto

Pelēcīte ar smaragdzaļām acīm ir nepilnu gadu veca Princesīte. Aušīga, rotaļīga, mīlīga, bet vienlaikus arī cimperlīga. Kaķis, kuram cilvēks kalpos... Nav adoptējama ģimenē ar maziem bērniem - var palaist nadziņus.

Publicitātes foto

Trīskrāsu kaķenīte Piksija, kuras baltajā kažokā pāris rudmelni plankumiņi gūluši, ir vecumā ap pieciem gadiem - ļoti mīlīga, sabiedriska, komunikabla. Vēlams mājas būt vienīgajai mincei - citus kaķus var trenkāt vai audzināt. Gribēs doties pastaigās, tāpēc adoptējama uz privātmāju.

Publicitātes foto

Rudens nogalē 5 mēnešus veco un uz to brīdi it kā aklo kaķu puiku atrada Krievupes dzelzceļa stacijā. Dakteriem bija aizdomas, ka runčuks redzi zaudēs, taču notika brīnums un Patriks ārstējoties to atguva. Tomēr jāatzīst, ka mincis ir dzīves pabērns - viņam atklāta iedzimta gūžas deformācija, kas nozīmē palīkas pakaļķepas un reizumis ne pārāk stabilu noturēšanos kājās pēc straujāka lēciena, skrējiena. Citādi Patriks ir jestrs, aušīgs, mīļš un uzvedībā smieklīgs peļu junkurs vecumā ap gadu.

Publicitātes foto

Ļoti sirsnīga, mīlīga, īsts saulstariņš ir kaķenīte Mūna vecumā ap 2-3 gadiem, vien šobrīd mincīte ir akla. Vienas actiņas nav, otrai pāri balta plēvīte - visticamāk, bērnībā izslimota vīrusa sekas. Iespējams, vienu actiņu vēl izdosies saglābt, bet iespējams - nē (aprīļa nogalē Mūnai vizīte pie acu ārsta). Ļaudīm, kuri vēlas sirsnīgu mīļkaķi un kuriem nav iebildumu pret, iespējams, aklu minci, Mūna varētu būtu zelta gabaliņš! Nāk no kāda dzīvokļa, kur pansionātā ievietotai sirmgalvei bija pieci kaķi.

Publicitātes foto

Tīģerkrāsas omulīgā mince Mause arī nāk no dzīvokļa, kur kādai pansionātā ievietotai sirmgalvei bija pieci kaķi. Mīļa, klusa, kārtīga, vecumā ap 3-4 gadiem.

Publicitātes foto

Kādiem ļaudīm Gulbenes pusē pieklīda sniegbalts runčuks. Saprotot, ka kaķim ir veselības problēmas, junkuru lēma vest uz patversmi... Rīgā. Un patiesi, runčuka ausis un visu galvu klāja asiņainais kreveles. Sākotnēji bijāmies, vai tikai murrātājs nav iedzīvojies ādas vēzī, kas Latvijā kaķiem sastopams reti, tomēr reizumis tiek atklāts un visvairāk apdraud tieši baltos kaķus. Par laimi, analīzes šo ligu nekonstatēja. Nu jau Gurū ir puslīdz sakopts un atkopts un var sākt lūkot pēc jaunām mājām. Kad uz galvas noskūtais apmatojums ataugs, viņš būs garspalvains skaistulis. Ļoti sirsnīgs, mīļš, ar cilvēku komunicēt alkstošs kaķkungs vecumā ap 8 gadiem. Adoptējams tikai ar iespēju doties pastaigās. Starp citu, varbūt Gulbenes pusē kāds pazīst savu pazudušo draugu un, lai arī pēc gada, vēlas, lai viņš atgrieztos mājās?

Publicitātes foto

Gadu vecā tīģerkrāsas kaķenīte bija ieskrējusi, bet varbūt arī apzināti slepus pamesta veikalā Depo Lubānas ielā Rīgā. Mince viennozīmīgi bijusi mājas kaķene - sabiedriska, sirsnīga, mīļa. Depsija droši adoptējama arī ģimenē ar maziem bērniem.

Publicitātes foto

Trīskrāsu mince Aucīte nāk no kādas Auces lauku viensētas, kuras vientuļo saimnieci ievietoja pansionātā, bet vērīgie Auces dzīvnieku aizsardzības biedrības ļaudis laikus uz patversmi no šīm mājām atgādāja sešus kaķus (divas grūsnas kaķenītes, vienu runčuku un vēl trīs pusaugu kaķmeitēnus), kā arī divus suņus (puikuci un teju dzemdēt gatavu kucīti). Aucīte ir klusa, maiga, mīļa kaķenīte vecumā ap trīs gadiem.

Publicitātes foto