Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Māja

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 12.aprīlim

© F64

HOROSKOPI 7.–12.04.2017.

AUNS

Daudz dažādu darīšanu - lietišķas tikšanās, sadzīvisku jautājumu kārtošana, darba pienākumi un mājas solis. Cilvēki apbrīnos tavu enerģiju. Tomēr atsevišķos jautājumos gan ar kolēģiem, gan mājiniekiem var rasties domstarpības. Nemēģini par varītēm pierādīt savu viedokli un cīnīties par savu taisnību. Dažkārt patiesībā situācijas nav tādas, kā pirmajā brīdī izskatās. Neklausies visu, ko cilvēki runā, un netici uz vārda.

VĒRSIS

Veiksmīgs laiks jaunu kontaktu veidošanai un komunikācijai. Ātri atradīsi kopīgu valodu un sapratīsies ar cilvēkiem teju vai no pusvārda. Ja situācija darbā tevi neapmierina, tad vajadzētu lūkoties pēc labāka piedāvājuma. Nekautrējies apspriest atalgojuma un finanšu jautājumus, jo var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Nevajadzētu tērēt laiku izklaidēm vai sabiedriskām aktivitātēm. Brīvajā laikā mierīgi atpūties.

DVĪŅI

Sekmīgi veidosi lietišķos kontaktus, un darba vai biznesa jautājumu risināšanā noderēs draudzīgi sakari un senas pazīšanās. Ja sajutīsi, ka esi uz pareizā ceļa, tad droši dodies uz priekšu. Šobrīd veiksme ir ar tevi. Tajā pašā laikā nedrīkst atstāt novārtā privāto dzīvi un attiecības ar mīļoto cilvēku. Atrodi laiku, lai pabūtu divatā, apspriestu svarīgās tēmas vai vienkārši kopā atpūstos. Prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums.

VĒZIS

Vajadzētu koncentrēt spēkus profesionālai izaugsmei, karjerai vai privātajam biznesam. Galvā rosīsies oriģinālas domas, interesanti nākotnes plāni, kā arī noderīgas idejas par peļņu. Vari iziet sabiedrībā, kur pastāv iespējas izveidot noderīgus kontaktus, prezentēt savas ieceres un meklēt domubiedrus vai sponsorus. Brīvdienas pavadi kopā ar ģimeni, saviem mīļajiem un tuviem draugiem. Gūsi pozitīvas emocijas nākamajai nedēļai.

LAUVA

Sirdī jutīsi mostamies pavasari un siltas emocijas. Ja tev ir otrā pusīte, noorganizē mīļu un romantisku pasākumu divatā. Pārsteidz mīļoto ar kādu jauku dāvaniņu vai nedēļas nogali tālāk prom no ierastās vides. Brīvajiem ļaudīm simpātijas sirdī var iekrist kā dzirkstelīte. Tiesa, dzīve ies savu gaitu, un darbā pienākumu netrūks. Var nākties aizstāvēt viedokli un diskutēt ar priekšniecību. Ir vērts lūkoties pēc jaunām karjeras virsotnēm.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē ieplāno pavasara mājas darbus - sarīko ģenerāltīrīšanu, atsvaidzini interjeru, sakop āra teritoriju. Aicini talkā arī radus un draugus, bet pēc tam sarīko dārza svētkus, atklājot grila sezonu. Gaisā virmos pozitīvas enerģijas, no kurām smelsies spēku jaunajai darba nedēļai. Iespējams, būs risināmi dažādi lietišķie jautājumi vai kārtojamas darīšanas iestādēs. Jābūt uzmanīgam tēriņos, nevajadzētu plānot dārgus pirkumus.

SVARI

Lielisks laiks redzesloka paplašināšanai un jaunu zinību apguvei - piesakies kursos, apmeklē semināru vai vienkārši uzklausi pieredzējušāko kolēģu padomus. Ja uzskatīsi, ka visu zini labāk, un strikti turēsies pie sava viedokļa, iespējams pieļaut kļūmes un arī pabojāt attiecības ar līdzcilvēkiem. Mājās jāgādā par saskaņu un nevajadzētu sākt vērienīgus remontdarbus, taču vari kārtot sadzīviski lietišķos jautājumus iestādēs.

SKORPIONS

Pirmajā vietā izvirzīsies profesionālā un finanšu tēma. Būsi noskaņots jauniem sasniegumiem un peļņas pavairošanai. Veiksme ir ar tevi! Izplāno, izrēķini un dodies uz priekšu. Jāizmanto iespējas, ko zvaigznes var «piespēlēt» kuru katru brīdi. Brīvos līdzekļus vari izmantot sadzīves vajadzībām un mājas vides uzlabošanai. Kaut arī daudz darāmā, neatstāj novārtā attiecību tēmu, iespējams, tajā kaut kas pārrunājams un sakārtojams.

STRĒLNIEKS

Tu esi optimists, lai arī kāda jūra bango apkārt. Tā arī jāraugās uz situācijām. Var gadīties, ka kādi cilvēki nepilda norunas un mājas vidē arī šis un tas nav tā, kā tu vēlētos. Gan tiksi ar to galā un daudz paveiksi arī profesionālajā jomā. Ir iespējas izveidot lieliskus lietišķos kontaktus, kas nes labumu ilgtermiņā. Ar savu enerģiju un pozitīvismu aizrausi kolēģus, un viss ies no rokas. Brīvdienās dodies uz klubu vai sarīko mājas ballīti.

MEŽĀZIS

Kā jau vienmēr - daudz atbildīgu pienākumu. Mazliet apstājies un pavērtē, vai neesi uzņēmies pārāk daudz. Bet, protams, dzīvē jādara tas, kas jādara... Tomēr brīvdienās tomēr vajadzētu atpūsties un domas par darbu vai biznesu nolikt malā. Lēnā garā vari parosīties mājas saimniecībā, pievēršoties tiem darbiņiem, kas sagādā prieku. Dažādi notikumi un pavērsieni iespējami attiecību jomā. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Ja iespējams, paņem atvaļinājumu vai vismaz garākas brīvdienas un dodies ceļojumā. Satiktie cilvēki un gūtie iespaidi pavērs jaunus apvāršņus un ļaus uz ierastām lietām paraudzīties no cita skatpunkta. Ja nekur nedodies, tad vismaz piesakies kādos interešu kursos vai apmeklē noderīgu semināru. Brīvdienās savu tiesu laika paņems mājas solis. Piemērots laiks pavasara darbiem, interjera izdaiļošanai un dažādiem kulinārijas eksperimentiem.

ZIVIS

Aktuāla finanšu tēma. Prātosi, kur un kā varētu nopelnīt vairāk, un radīsies labas idejas. Ja citi par tām brīnās vai apšauba, neliecies traucēties. Padomā, izveido plānu, veic aprēķinus un dodies uz priekšu. Nevajadzētu pārāk klausīties citu viedokļos, kā arī paļauties uz sniegto informāciju. Domā, pārbaudi un visu izvērtē pats. Brīvdienās par labu nāks izbrauciens, pārgājiens vai pikniks kopā ar ģimeni un tuviem draugiem.