Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

MEKLĒ MĀJAS: Patversmes dzīvnieki ļoti gaida īsto saimnieku

© Publicitātes foto

Patversmes suņi un kaķi, kas gaida atnākam saimnieku.

Publicitātes foto

Duksītis ir ļoti nosvērts un dzīvesgudrs suns. Tikai žēl, ka gandrīz neviens patversmes apmeklētājs nepamana viņu... Daudzi paiet garām, pat neuzrunājuši Duksi. Lai gan skatā suņuks ir amizants: galva kā liela auguma sunim, rumpītis ar «zemo šasiju» un palīkām kājelēm. Mīļš smiekliņš skatā, bet būtībā - suns ar baltu dvēselīti un sauli sirdī. Labs draugs.

Tukuma patversme: 26885916.

Publicitātes foto

Skaistuļi Viks un Miks ir jauni runčeļi, kurus pagaidām gana daudzi patversmes apmeklētāji vēlas adoptēt tikai kā peļu ķērājus vecmāmiņai laukos. Brālīši gan jau arī peles ķers - izklaides nolūkos, jo kaķiem tomēr piemīt medību instinkts, taču patversme viņiem meklē mājas ar saimniekiem, kuri mīļos, lolos, lutinās, nevis kā skaistu dzīvu mantiņu vien kūtī palaidīs. Brāļi ir nešķirami, tāpēc adoptējami kopā.

Tukuma patversme: 26885916.

Publicitātes foto

Trīs mēnešus vecais suņbērns dienās izaugs augumā tā ap sprīdi zem ceļa, ar tā saukto mīksti plušķaino kažociņu. Puikucis ir prātvēders un domātājs, piemērots saimniekiem, kas suni arī skolos - būs viegli mazuli apmācīt. Mīļošanai, lološanai un visas īsi garās suņa dzīves kopīgai nodzīvošanai priekos un bēdās nešķirti!

Tukuma patversme: 26885916.

Publicitātes foto

Četrus mēnešus vecā Lilū ir skaista, mīļa un gudra suņmeitene ar maigu dvēselīti. Dzīvot mierā, klusumā, siltumā, aprūpēta un mīlēta, Lilū mācās patversmē, jo tā sauktajās mājās viņa mita tumsā un netīrībā, bailēs un stresā. Dienās būs vidēja auguma. Mīļojama, socializējama, mācāma, 6 - 7 mēnešu vecumā obligāti sterilizējama. Suns - pilntiesīgs ģimenes loceklis.

Tukuma patversme: 26885916.

Publicitātes foto

Tīģerkrāsas kažoks ar baltu lacīti - tādā skaistā ietērpā pasaulē nākusi jaukā kaķenīte Odrija. Bet, kā jau mēdz teikt: nepiedzimsti skaista, piedzimsti laimīga... Odrijai laime nonākt gādīgu saimnieku azotē vēl priekšā.

Tukuma patversme: 26885916.

Publicitātes foto

Vidējā auguma melnbaltais brašulis Lords ir apmēram divus gadus vecs. Savulaik tika atrasts, pamests mežā, un suņa dvēselē kāda necilvēka cirstās brūces vēl joprojām nav sadzijušas. Pret sev pazīstamiem cilvēkiem Lords izturas ar paļāvību, pat pazemību, pret svešiem - piesardzīgs. Skaistā un gudrā suņa saimniekiem jābūt ģimenei, kas gribēs un spēs palīdzēt Lordam atgūt pašapziņu un ticību cilvēkiem.

Alūksnes Astes un ūsas: 29477535.

Publicitātes foto

Janvāra spelgonī tika atrasts maiss ar kucēniem. Bez māju piedāvājuma vēl palikusi tikai viena meitiņa peciņa. Dienās būs vidēja auguma sunīte; atbilstošā vecumā obligāti sterilizējama. Saimniekiem, kuri neslinkos kucēnu socializēt, skolot, lolot un mīlēt. Alūksnes Astes un ūsas: 29477535.

Publicitātes foto

Nelielā auguma suņopis Lācītis meklē savu mīļo un vienīgo omīti vai opīti, ar kuru kopā nešķiroties vadīt dienas un naktis. Mīļš, sirsnīgs, džentlmenisks suņuks, kuru nevajadzētu ilgstoši mājās atstāt vienu, jo tad Lāčuks skaļi raudās, kas kaimiņiem noteikti nepatiks.

Rīgas Ulubele: 27803333.

Publicitātes foto

Patversmē šobrīd pretim saulītei un lielajai dzīvei stīdzē un plaukst pulciņš mazu suņbērnu. Pagaidām vēl aizkustinošajā pūpolīšu skatā, kas nereti liek cilvēkiem neapdomīgi kļūt par dzīvnieka īpašniekiem. Atcerieties, ka jaukajam kucēnam pūrā nāks blēņas, augšanas plusi un mīnusi, suns būs aktīvs pasaules izzinātājs un tieši saimnieks būs tas, kurš mācīs, ka nevar visu grauzt, visur peļķes atstāt, visu dārzu uzrakt; būs jāieaudzina paklausība.

Ogres ķepas: 26342330.

Publicitātes foto

Augumā lielais un raksturā labsirdīgais suņvīrs uz patversmi tika atvests, iesiets striķī. Vedēji dievojās, ka dzīvnieks pieklīdis. Jauks, aktīvs suns vecumā ap četriem gadiem. Iepriekš kāvienus piedzīvojis, bet, par laimi, tāpēc ļaunu prātu uz cilvēkiem netur. Būs uzticams draugs un acuraugs aktīviem saimniekiem bez mazu bērnu klātbūtnes. Piemērots tikai dzīvei privātmājā ar slēgtu pagalmu. Rīgas Labās mājas: 26617636.