Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Māja

Rīdziniekiem piedāvā uzrakt dobes un audzēt tomātus

© F64

Aicinājums ikvienam Āgenskalna un visas Rīgas senioram un ģimenēm ar maziem bērniem – izmantojiet iespēju Rīgas Dabaszinību skolas siltumnīcās iekopt savu stūrīti un izaudzēt sev tomātus, gurķus, dilles, salātus un visu ko citu, kas tik vien aug siltumnīcā.

Portāls "Rīga.lv" vēsta, ka pirmā tikšanās un iepazīšanās notiks marta beigās - 29. marta pēcpusdienā no plkst. 16.00 Rīgas Dabaszinību skolas telpās Ernestīnes ielā 8A. Ja netiekat tad, droši zvaniet, rakstiet vai nāciet ciemos citā dienā, jo projektam var pievienoties jebkurā brīdī līdz vasaras sākumam.

Projekts mērķis ir dot iespēju Āgenskalna un citu vietējo apkaimju vientuļajiem pensionāriem un ģimenēm ar maziem bērniem izaudzēt pašiem sev dārzeņus Rīgas Dabaszinību skolas siltumnīcā. Tādejādi veicinās šo cilvēku sociālu integrēšanos un rosinās jēgpilni pavadīt brīvo laiku, pašu spēkiem izaudzējot ekoloģisku pārtiku.

Bērnu un jauniešu vides izglītības centrs “Rīgas Dabaszinību skola” īsteno projektu “Izaudzē un ēd ekoloģiski!” Projekts tiek finansēts Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.