Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 30.martam

© Scanpix

HOROSKOPI līdz 30.03.2017.

AUNS

Apdomāsi vērienīgus nākotnes plānus un būsi noskaņots ar pilnu jaudu doties uz priekšu. Tava pievilcība, šarms un personiskie kontakti palīdzēs atvērt daudzas durvis, taču ieceres rūpīgi pārdomā. Ja kaut ko darīsi steigā, var sanākt pārrēķināšanās. Darbu pilnas rokas, bet arī ar ienākumiem visam vajadzētu būt kārtībā. Galvā pavasarīgas vēsmas un romantiskas noskaņas.

VĒRSIS

Jāķeras pie jauniem projektiem un nopietniem darbiem! Tas brīdis ir klāt. Turot stūri droši rokās, vadīsi kuģi pretī sasniegumiem - neatkarīgi no tā, vai strādā algotu darbu vai tev ir savs bizness. Labas iespējas pavairot ienākumus un sekmīgi pirkumi mājas saimniecībai. Brīvdienās vēlams atpūsties, izklaidēties, apmeklēt draugu ballīti vai kultūras pasākumu.

DVĪŅI

Interesanta iepazīšanās, kam var sekot aizraujoši piedzīvojumi un kaislības. Pārdomā, ko vēlies no attiecībām. Ja esi ar kādu kopā, tad nerīkojies pārsteidzīgi, neļaujies kaprīzēm, bet runā par to, kā jūties un ko vēlies. Brīvdienās izej sabiedrībā un atpūties, jo nākamā darba nedēļa solās būt visnotaļ aktīva. Parādi sevi no vislabākās puses - iespējams karjeras piedāvājums.

VĒZIS

Neatstāj novārtā mājas pienākumus, taču neuzņemies absolūti visu viens pats. Lai katrs no ģimenes dod savu artavu. Vienlīdzīgi jāsadala uzmanība starp darbu un privāto dzīvi, jo profesionālajā jomā ir labo iespēju laiks. Savukārt sirdslietas var sagādāt pārdomu brīžus. Ja tevi aicina uz pasākumiem, dodies. Satiksi interesantus cilvēkus un izveidosi noderīgus kontaktus.

LAUVA

Ir vērts padomāt par sadarbību ar ārzemēm, var rasties izdevīgi varianti. Tajā pašā laikā sadarbības partneri jāizvēlas rūpīgi un jāieklausās citu pieredzē. Diezgan nozīmīgu vietu ieņems privātā dzīve. Pārdomas par sirdslietām dziļas un nopietnas. Daudz sapņu un ilgu, kas naktīs nedod miera. Jāprot paspert solītis pretī savai laimei - nekautrējies izrādīt simpātijas.

JAUNAVA

Jābūt uzmanīgam finanšu darījumos. Skaiti, rēķini un neieguldi līdzekļus pasākumos, kur nav absolūtas skaidrības par rezultātu.

Nevajadzētu ķerties pie jauniem projektiem, un jāizvērtē sadarbības partneri un darījumu riski. Palēnām, pamazām.

Dziļi sirdī apslēptas kaislības, ko grūti izteikt un atklāt. Tās nedos miera, liks daudz domāt. Bet - labāk tomēr rīkoties.

SVARI

Neļaujies pesimistiskām pārdomām, jo dzīve patiesībā ir skaistāka, nekā tev šobrīd varbūt liekas. Jāsaudzē veselība un jāsargās no pārslodzes. Neuzņemies pārāk daudz un necenties citiem pierādīt, ka visu zini labāk. Darbā daudz pienākumu, bet dienu steigā neatstāj novārtā bērnu vēlmes. Ja dosies sabiedrībā vai uz kādu izklaides pasākumu, iespējama interesanta iepazīšanās.

SKORPIONS

Tavs analītiskais prāts darbosies nevainojami un palīdzēs tikt skaidrībā visdažādākajās situācijās. Ja kāds ļoti uztiepj savu viedokli, netici uz vārda, bet pārbaudi informāciju pats. Jāuzmanās no pārsteidzības. Gaisā sajutīsi virmojam pavasari. Jūtas nesīs viļņa virsotnē, netrūks nedz kaislību, nedz aizraujošu piedzīvojumu. Ļaujies straumei un baudi dzīvi ar pilnu krūti!

STRĒLNIEKS

Koncentrējies uz peļņu. Ja aktīvi rīkosies, radīsies iespējas noslēgt izdevīgus darījumus un pavairot ienākumus. Taču biznesa sarunām kārtīgi sagatavojies, lai varētu pārliecinoši pamatot savu viedokli. Sirdslietās vēlme pēc stabilitātes un stiprā pleca līdzās. Sargi savu iekšējo pasauli un nestāsti svešiem par savām jūtām. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

MEŽĀZIS

Augsts enerģijas potenciāls, ko vajadzētu virzīt svarīgu mērķu sasniegšanai. Lieti noderēs dzīves gaitā uzkrātā pieredze. Neliedz citiem savu padomu, tas kādam var ļoti noderēt, it īpaši saistībā ar privāto jomu. Pašam dzīve var uzdāvāt romantiskus piedzīvojumus un izjūtas, ka sapņi mēdz piepildīties. Ja tomēr kaut kas nenotiek, kā gribētos, pavērtē pats savu rīcību.

ŪDENSVĪRS

Nepiktojies par sadzīves sīkumiem un neiesaisties strīdos, it īpaši ar ģimenes locekļiem. Atrodi laiku mierīgi un no sirds izrunāties, tas nāks tikai par labu. Jāturas tālāk no vētrainas attiecību skaidrošanas un jāuzmanās no pārsteidzības. Ja liekas, ka attiecības iegājušas rutīnā, izdomā kopā ar mīļoto cilvēku romantisku pasākumu. Kādam mīlas tēma var sasaistīties ar ārzemēm.

ZIVIS

Brīvdienās vēlami izbraucieni vai sportiskas aktivitātes. Uzturēšanās sabiedrībā uzlādēs ar pozitīvu enerģiju. Būs interesanta un noderīga domu apmaiņa ar draugiem. Tāpat arī piemērots laiks, lai pievērstos mājas darbiem, kārtotu, remontētu un uzlabotu. Kārtojot darīšanas iestādēs vai bankās, esi uzmanīgs ar dokumentiem. Viss kārtīgi jāpārlasa un jāpārbauda.