Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Māja

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 23.martam

© F64

HOROSKOPI līdz 23.martam

AUNS

Mazliet apstājies, iesmaržo pavasara tuvumu, izbaudi saulīti, kas sāk uzspīdēt arvien spožāk un biežāk. Tuvojošās brīvdienas kā radītas nesteidzīgai atpūtai un dzīves baudīšanai. Nākamā darba nedēļa kā allaž ritēs dinamiski un piepildīti. Atsevišķas situācijas darbā var radīt stresu, bet neņem tuvu pie sirds. Lai tā putra vārās bez tavas līdzdalības, ja vien neesi tieši iesaistīts.

VĒRSIS

Ballīšu un saviesīgu pasākumu laiks. Tevi aicinās piedalīties vai organizēt. Ja briest prezentācija, publisks pasākums vai vienkārši draugu ballīte, iesaisties. Vienlīdz pozitīvas enerģijas gūsi gan no organizēšanas, gan apmeklējumiem. Kādam sabiedriskās aktivitātes dzīvē var nest aizraujošu iepazīšanos un simpātijas ar tālejošu turpinājumu. Nejauc draudzību un naudas lietas.

DVĪŅI

Pavasarīgās noskaņas tik patīkami saviļņo, un sirdī mostas nojausmas, ka tūdaļ notiks kaut kas ļoti skaists. Esi apdomīgs un nemeties piedzīvojumos, jo cerētās ilūzijas var izgaist. Ja ir kādas problēmas, runā par tām ar mīļoto un esi gatavs kompromisam. Brīvajiem ļaudīm derētu pārdomāt savu attieksmi pret sirdslietām. Varbūt tajā vajag kaut ko mainīt.

VĒZIS

Diezgan daudz laika paņems mājas un ģimenes pienākumi. Iespējams, jāpalīdz kādam no radiniekiem vai jārisina īpašuma jautājumi. Šobrīd gan nav īsti piemērots brīdis, tāpēc, ja iespējams, šos darbus atliec uz vēlāku laiku. Toties veiksmīgs periods karjerai vai privātajam biznesam. Radīsies jauni kontakti un iespējas, kas nes augļus nākotnē. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem.

LAUVA

Pārdomas par attiecību un mīlestības tēmu. Ja tev ir kādas simpātijas, pasper solīti pretī un ļauj nojaust par savām sajūtām. Ja esi ar kādu kopā - ielūdz mīļoto uz romantisku randiņu vai izdomā ko citu, lai attiecībām piešķiltu atkal jaunu dzirksti. Darbā iespējamas pārmaiņas vai situācijas, kas tevi neapmierina. Noskaiti līdz desmit un necenties par varītēm pierādīt savu taisnību.

JAUNAVA

Pirmajā vietā lietišķā tēma. Veiksmīgs periods, lai kārtotu darīšanas iestādēs vai bankās. Mēģini sakārtot jautājumus, kas kādu laiku bremzējušies vai kuru risināšanai iepriekš nav atlicis laika. Pārdomu brīžus var sagādāt sirdslietu tēma. Kaislības, emocijas un saviļņojumi. Nevajadzētu pieņemt būtiskus lēmumus. Mierīgi visu apdomā un uzklausi labu draugu padomus.

SVARI

Pievērsies mācībām. It īpaši vēlamas jaunas zināšanas, kas paplašina garīgos apvāršņus. Vēlams arī ceļojums ar plašu izglītojošo un kultūras programmu. Ja nekur nedodies, tad ikdienas darbos un sadzīvē uzklausi līdzcilvēku viedokļus. Nevajadzētu uzskatīt, ka pats visu zini labāk. Sava viedokļa uztiepšana var radīt problēmas, kuras vēlāk grūti atrisināt.

SKORPIONS

Tuvojoties pavasarim, var aktualizēties attiecību tēma. Liesmiņas un uguntiņas dzirkstīs sirdī un acu skatā. Tevi ievēros un izrādīs uzmanību. Jauna iepazīšanās nesīs līdzi emocijas un vētrainas kaislības. Ģimenes cilvēkiem vajadzētu vairāk pievērsties privātajai dzīvei. Pienākumus mājās godīgi sadali ar citiem ģimenes locekļiem, lai atliek laiks mierīgai atpūtai.

STRĒLNIEKS

Iespējas īstenot visdažādākās ieceres. Rīko prezentācijas, iepazīstini potenciālos klientus vai partnerus ar savu piedāvājumu. Ja vairāk cilvēku par to uzzinās, jo labāk. Noderīgi kontakti parādīsies īstajā brīdī. Tiesa, jābūt uzmanīgam finanšu lietās. Šobrīd nav labs laiks ieguldījumiem vai lieliem pirkumiem. Sirdslietās raibi piedzīvojumi, kas dzīvi sagriež virpulī.

MEŽĀZIS

Nemaini plānus un viedokli. Kas ar citiem norunāts un izlemts - tā lai arī paliek. Pretējā gadījumā cilvēki var nodomāt, ka esi svārstīgs, kaut arī tā nebūt nav. Vienkārši šobrīd daudz emociju un tās var ņemt virsroku pār racionālo domāšanu. Labs laiks dažādiem mājas darbiem - pavasara ģenerāltīrīšanai, uzpošanai un interjera izdaiļošanai. Sekmīga ārzemju tēma un ceļojumu plānošana.

ŪDENSVĪRS

Jutīsi, ka dvēselē kaut kas sakustas un saviļņojas. Tavs personības starojums atstās iespaidu. Var uzrasties kāds slepenais pielūdzējs vai pielūdzēja. Par attiecību tēmu daudz pārdomu. Veiksmīga sadarbība ar ārzemēm un patīkama kontaktēšanās ar radiem un draugiem svešatnē. Kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas. Labs laiks ceļojumam.

ZIVIS

Darbs prasīs enerģiju un pūles. Ja nekas nekust uz priekšu, tad apstājies un nogaidi. Jāsargās izšķiest spēkus tukšgaitā. Varbūt jālūkojas pēc labāka piedāvājuma un jāmēģina pakāpties pa karjeras kāpnēm. Ikdienā uzmanies no strīdiem un atceries, ka gudrākais piekāpjas. Ieklausies intuīcijā - tā būs labs padomdevējs. Daudz ko nokārtosi, pateicoties savam šarmam.