Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Māja

MEKLĒ MĀJAS: Četrkājainie draugi gaida jauku saimnieku

Neliela auguma plušķainītis februāra sākumā atrasts Jelgavā © Publicitātes foto

Varbūt kādam vari dot mājas un mīlestību.

Neliela auguma plušķainītis februāra sākumā atrasts Jelgavā, Kalpaka ielā 35. Dienas rit, bet vīreli saimnieks nemeklē... Aktīvs, dzīvespriecīgs nebēdnis, kuram jābūt saimnieka mīlulim un luteklim.

Jelgavas patversme: 25466077.

Zilacainais skaistulis un brašulis - haskija jauktenītis Alfs lūko pēc saimnieka, kurš vēlēsies suni paskolot, spēlēsies, pastaigāsies ar viņu, īsāk sakot - darbosies. Piemērots dzīvei privātmājā ar slēgtu pagalmu; ķēdes dzīvi nepiedāvāt!

Ogres ķepas: 26342330.

Nelielā auguma melnbaltā raibulīte Hanna ir jestra, sirsnīga, komunikabla sunīte vecumā ap diviem gadiem. Piemērota kā mīlulīte aktīviem ļaudīm, kuriem suns ir pilntiesīgs ģimenes loceklis.

Ogres ķepas: 26342330.

Vidējā auguma pelēkā plušķainīte Fanta ir gadu veca auša. Aktīva, ziņkārīga, draiska, vērīga, mīļa. Piemērota aktīviem saimniekiem, kuri suni arī paskolos. Droši adoptējama arī ģimenē ar bērniem, vairāk piemērota dzīvei privātmājā ar iespēju nakšņot mājā.

Rīgas Labās mājas: 26617636.

Slaida kā stirniņa, zeltaini bēša kā ziemas rīta saulīte - tāda ir nepilnus divus gadus vecā vidējā auguma sunīte Lilo. Iepriekš mitusi dzīvoklī, atdota «labās rokās», jo īpašnieks it kā izbrauc no valsts. Piemērota dzīvei klusā, harmoniskā vidē ar saimniekiem, kuri mīļos un lutinās, dosies pastaigās un iemācīs nebīties nezināmā (jūtams, ka sunim bērnībā pietrūcis socializācijas vai arī iepazīta vardarbība).

Rīgas Labās mājas: 26617636.

Melnais runčuks Ozols ir piecus gadus vecs - izteikti vīrišķīgs runcis, komunikabls, mīļš, bet vienlaikus arī pašpietiekams. Nav adoptējams ģimenē ar maziem bērniem, kuriem pāri gan nedarīs, tomēr mājās valdošā ņiguņega var likt runcim ignorēt tualeti. Citādi - kārtīgs, jauks kaķvīrs kā ozols.

Rīgas Labās mājas: 26617636.

Melnbalto kaķenīti Riku 7-8 mēnešu vecumā kopā ar māsu patversmē nogādāja kāda Siguldas restorāna darbinieks: īpašniekiem apnicis, ka kaķi pa galdiem dzīvojas un apmeklētājiem ēst diedelē, ja patversmē neņemšot, tad kaķus nošaušot… Paņēmām. Viens meitēns drīz aizbrauca mājās, bet Riku kāda kundze noskatīja, taču pēc pāris dienām atveda atpakaļ - kaķis sēžot zem virtuves iekārtas un ņaudot. Otrreiz iekārtojām kādam jaunam pārim, pēc pāris dienām satraukti zvana: sēž paslēpusies un raud. Iedevām būri, kurā Rika pārlaida adaptācijas periodu, un pēc tam kļuva par klusu, maigas dabas, kārtīgu mīļkaķi. Ar laiku pāris ieviesa vēl vienu kaķi, tad nolēma radīt bērnu un Riku atveda atpakaļ: divi kaķi būšot par daudz, bet mājās palicējs ir šķirnes… Tā piecus gadus vecā kaķenīte dzīvo patversmē, ar vieniem apmeklētājiem mīļojas un maigojas, no citiem vairās. Tā kā viņa ļoti smagi pārdzīvo vides maiņu, piemērota tikai pacietīgiem cilvēkiem ar iespēju pirmās pāris nedēļas mājās novietot būri (patversme aizdos). Kad tas būs pārlaists, jūsmājās mitīs mīļa jo mīļa kaķenīte; var adoptēt arī cilvēki ar pusaugu bērniem.

Rīgas Labās mājas: 26617636.

Deviņus mēnešus vecais kaķpuika Ādolfiņš ir ļoti mīlīgas, maigas dabas runčuks. Ir arī piemērots kā tikai dzīvokļa mīļkaķis, droši adoptējams arī ģimenē ar bērniem.

Rīgas Labās mājas: 26617636.

Gadu vecais tīģerkrāsas runčuks Magnuss ir mīļš, bet pirmajā komunikācijā ar svešiniekiem piesardzīgs runčuks. Kārtīgs, kluss, prātīgs peļu junkurs ģimenei bez pavisam mazu bērnu klātbūtnes.

Rīgas Labās mājas: 26617636.

Gadu vecais runčuks Kokopelis uzvedībā līdzinās multfilmu varonim - te var būt bezgala smieklīgs savās izdarībās, te ļoti mīļš, te tramīgs un piesardzīgs, te bezgala satraukts. Savulaik kā pusaugu kaķēns tika atrasts ar visu mantību - mājiņu, tualeti, trauciņiem - izlikts uz ielas Čiekurkalnā. Adoptējams ģimenē, kas pratīs novērtēt kaķa dažādo dabu un nedusmosies, ja reizumis Kokopelis nostrādās kādu nedarbu. Mājās viņam jābūt vienīgajam mājdzīvniekam.

Rīgas Labās mājas: 26617636.