Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Māja

Sestdien notiks Latvijā vērienīgākais fitnesa pasākums – Nike Training Day

TRENIŅU PROGRAMMU PAMATLICĒJI sestdien Arēnā «Rīga» vadīs spēka, pārliecības, degsmes, prieka un enerģijas pilnas nodarbības – gan iesācējiem, gan pieredzējušiem fitnesa cienītājiem © Publicitātes foto

Ziemas sezonā visoptimālākais variants sevis uzturēšanai formā ir nodarbības fitnesa zālē. Bet kā noorientēties daudzveidīgajā fitnesa nodarbību piedāvājumā? To noskaidrot varēs sestdien, kad visas dienas garumā Arēnā «Rīga» jau ceturto reizi notiks Latvijā vērienīgākais fitnesa pasākums – Nike Training Day, kas pērn pulcēja vairāk nekā tūkstoš dalībnieku.

Nike Training Day visā pasaulē daudzās valstīs gaida tūkstošiem cilvēku, jo šis ir pasākums, kurā apmeklētājiem tiek piedāvāts izbaudīt aktuālāko fitnesa virzienu treniņus labāko pašmāju un pasaulē atzītu fitnesa treneru vadībā, vienlaikus pārbaudīt savu spēju robežas, iepazīt jaunus cilvēkus un gūt fantastiskas emocijas.

Jau no pulksten 10 visas dienas garumā dalībniekiem tiks piedāvāts plašs nodarbību klāsts - gan iesācējiem, gan pieredzējušiem fitnesa cienītājiem, sākot ar augstas intensitātes treniņiem līdz muskuļus atslābinošiem vingrinājumiem. Neizpaliks arī aizraujošas dejas labākai sirdsdarbībai, relaksējošas nodarbības ķermenim un funkcionālie treniņi iekšējās muskulatūras stiprināšanai. Lai gan pasākuma galvenā mērķauditorija ir sievietes, pasākumā tiks piedāvātas aktivitātes, kas neļaus palikt malā arī kungiem.

«Mums ir ļoti paveicies, ka Latvija ir viena no tām valstīm, kur varam baudīt šos aktīvā dzīvesveida svētkus. Jo Nike Training Day ir diena, kad katrs, kurš jau sporto, kā arī katrs, kurš vēlas sākt, bet vēl nav izlēmis, ko tieši vēlas darīt, var gūt vispārīgu priekšstatu par daudzveidīgo piedāvājumu fitnesa lauciņā un saprast, kas no tā uzrunā tieši viņu, lai turpinātu meklējumus attiecīgajā virzienā,» uzskata Latvijas bodyART skolas vadītāja, MyFitness trenere Anete Reževska. Arī viņa sestdien būs Arēnā «Rīga», lai kopā ar citiem pieredzējušiem treneriem ieinteresētu, iedvesmotu un iesaistītu fitnesā aizvien vairāk visu vecumu vingrotāju.

Šā gada Nike Training Day treneri būs: Roberts Šteinbahers, bodyART (1994) dibinātājs un treneris, bijušais sporta vingrotājs, kurš savu profesionālo karjeru sācis kā dejotājs un horeogrāfs vienā no populārākajām Ņujorkas deju akadēmijām, popdīvas Madonnas un daudzu Holivudas slavenību atzīto treniņu programmu bodyART, deepWORK un BAX autors, kurš apmācījis vairāk nekā 5000 instruktoru vairāk nekā 20 valstīs un saņēmis neskaitāmus starptautiskus apbalvojumus; Maikls Dela Kruzs, fitnesa treneris, 1998. gada Vācijas vicečempions kikboksā vidējā svara kategorijā un KamiBo® un Shadowboxing cīņu programmu grupu nodarbībām autors, TOGU TJ treniņsistēmas izveidotājs; Džoslina Tompsone Rūla, izbijusi dejotāja ar 15 gadu pieredzi, tagad - fitnesa zvaigzne ar jau 12 gadu pieredzi fitnesā, kura iedvesmojusi miljoniem sievietes visā pasaulē; Katrīna Maidla, Igaunijas spožākā zumbas zvaigzne, kura šīs nodarbības vada jau deviņus gadus; Tomass Beghofs, Organic Yoga izveidotājs, bodyART Energy programmas autors un starptautisks bodyART meistartreneris un mācībspēks; un Larss Šulings, dejotājs un horeogrāfs, cilvēks-enerģijas lādiņš, kurš jau ir gatavs uzlādēt pasākuma dalībniekus par visiem 200%.

Sestdien Arēnā «Rīga» būs iespēja ne tikai izmēģināt un izvēlēties sev vissaistošākās treniņu aktivitātes, bet arī satikties ar domubiedriem, aplūkot jaunākās sporta apģērbu kolekcijas un saņemt sporta un ar to saistīto jomu profesionāļu konsultācijas no pirmavota.