Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 9. februārim

© F64

Horoskopi nedēļai

AUNS

Ļoti piesātinātas dienas. Brīžiem strādāsi, pat galvu nepaceļot, bet mierini sevi ar domu, ka rezultāti būs. Var pavērties citas iespējas, rasties jauni, izdevīgi kontakti vai pavērties vilinošas karjeras iespējas. Paredzami arī dažādi saimnieciskie darbi mājās un komunikācija ar tuviniekiem. Vari pārkārtot interjeru un sarīkot kārtīgu brīvdienu ballīti radiem un draugiem.

VĒRSIS

Diezgan svarīga darba tēma. Būsi pilns enerģijas un uz radošā viļņa. Iespējami jauni kontakti, komandējums vai pieredzes apmaiņas brauciens. Sekmīgi sakārtosi arī lietišķos jautājumus privātajā jomā. Piemērots laiks darīšanām iestādēs. Brīvdienās izej sabiedrībā - satiksi labus cilvēkus, būs patīkamas tikšanās ar draugiem, iespējams, kādam uzšķiļas simpātiju dzirkstis.

DVĪŅI

Labs laiks profesionālajai izaugsmei. Nekautrējies pieteikt savu kandidatūru uz augstāku amatu, jo patlaban darbības paplašināšanai un ienākumu palielināšanai ir piemērots brīdis. Turi acis un ausis vaļā, lai nepaslīd garām izdevīgi varianti. Iespējams, vajadzētu apsvērt ideju par ģimenes biznesu. Brīvos līdzekļus ieguldi saimnieciskos pirkumos un mājokļa labiekārtošanā.

VĒZIS

Iespējamas mīlas dēkas un kaislības. Ļaujies dzīves jaukajiem brīžiem, tie paliks atmiņā ilgi. Ja tev šobrīd nav otrās pusītes, varbūt iepazīsies ar kādu jauku, simpātisku cilvēku. Kopā ar mīļoto varat nodoties nesteidzīgai dzīves baudīšanai garīgā un fiziskā saskaņā. Protams, darba un biznesa tēmas nekur nepaliks. Darba nedēļā būs liela skriešana un daudz pienākumu.

LAUVA

Pārdomāsi un pārvērtēsi savu nostāju un attiecību smalkumus. Ja privātajā dzīvē tevi kaut kas neapmierina, pacenties mainīt situāciju, un pavadi vairāk laika kopā ar savu otro pusīti. Būsiet viens otram atbalsts, padomdevējs un iedvesmotājs dažādās lietās. Piemērots periods kopdzīves veidošanai un ģimenes tradīciju spodrināšanai. Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā.

JAUNAVA

Uzmanies no pārāk vērienīgiem un ambicioziem plāniem, un ar naudu rīkojies apdomīgi un taupīgi. Netērē par lietām, kas šobrīd nav visnepieciešamākās, it īpaši tas attiecas uz modes precēm un kosmētiku. Nauda var aizplūst nemanot. Attiecību jomā ilgosies pēc stabilitātes, esi vairāk kopā ar mīļoto, bet, pieņemot svarīgus lēmumus, ieklausies arī citu cilvēku viedoklī.

SVARI

Esi uzmanīgs finanšu lietās. Nebūtu vēlams kārtot darīšanas ar bankām, aizņemties vai aizdot. Netērējies pārāk par modes precēm, parfimēriju un izklaidēm. Daudzkrāsaini piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Pozitīvāka attiecību virzība būs tad, ja otrs ir ar līdzīgu dzīves vērtību izpratni. Ģimenes cilvēkiem jāgādā par izpratni un saticību, derētu attiecībām piešķilt jaunu dzirksti.

SKORPIONS

Nopietnas jūtas, kaislības un pārdomas par attiecību tēmu. Izvērtē, kas tev dzīvē ir svarīgs, un nekautrējies izrādīt simpātijas, tavā dzīvē var ienākt mīlestības piepildīti brīži. Šajā periodā rūpīgi jāplāno ienākumi un izdevumi, varbūt kaut kas nebūs tā, kā gribētos. Taču nenolaid rokas - ir labs laiks, lai liktu stabilus pamatus nākotnei. Rīkojies, lai palielinātu ienākumus.

STRĒLNIEKS

Viena no svarīgākajām šī brīža tēmām - attiecības. Jāgādā par saticību un saskaņu. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, atrodi laiku, lai no sirds izrunātos. Pasāciet kaut ko kopā un atsvaidziniet kopā būšanu ar aizraujošu pasākumu. Darba un biznesa lietās nopietni un tālejoši plāni. Būs idejas, kā pavairot ienākumus, taču jāraugās, lai ieceres balstās uz reāliem pamatiem.

MEŽĀZIS

Dzīves vieduma un jaunu atziņu periods. Izcelsies ar pieredzi un zināšanām. Ir lieliskas iespējas parādīt profesionālo varēšanu, tomēr esi gatavs uzklausīt arī citus. Vari meklēt jaunus, izdevīgus variantus, darboties savā biznesā vai ļaut priekšniekiem noprast, ka esi pelnījis algas pielikumu. Privātā dzīve būs otrajā plānā, tomēr nevajadzētu savu otro pusīti atstāt novārtā.

ŪDENSVĪRS

Lieliskas iespējas noslēgt jaunas vienošanās un papildināt ienākumus. Galvenais aktīvi darboties un noticēt saviem spēkiem. Ja rodas problēmas, vērsies pēc palīdzības pie seniem, labiem draugiem - bet tikai par darba vai sadzīves tēmām. Sirdslietas ar citiem apspriest nevajag. Jaunu iepazīšanos novērtē ar kritisku skatu, nemeties tūdaļ piedzīvojumos.

ZIVIS

Izstarosi šarmu un par pielūdzēju trūkumu sūdzēties nevarēsi. Ar smaidu un pievilcību atvērsi daudzas durvis un atrisināsi dažādus jautājumus. Piemērots laiks prezentācijām un saviesīgiem pasākumiem. Caur pazīšanos var nākt arī izdevīgums lietišķās tēmās. Kādā brīdī varbūt jutīsies morāli noguris no straujā dzīves skrējiena. Atrodi brīdi atpūtai.