Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Māja

SAIMNIEK, ATSAUCIES: Suņi patversmē ilgojas pēc mājām

Sibīrijas haskija šķirnes skaistule – suņu jaunkundze vecumā ap gadu – arestēta par klaiņošanu Dobelē. © Publicitātes foto

Suņi, kuri ļoti vēlas atrast gādīgu saimnieku

Četrus mēnešus vecās mazules Nele (brūna) un Gerda (brūna ar bēšu masku), lai arī māsas, turklāt ar skaidri jaušamu haskija gēnu, pēc rakstura ir pilnīgi pretstati. Nele ir maiga kā ziedpumpuriņš, lolojama, iedrošināma un mīļojama, savukārt Gerda ir īsts nemiera gariņš - drosmīga, dzīvespriecīga un azartiska būtne, kura piemērota aktīva dzīvesveida cienītājiem gan kopīgai sportošanai, gan apmācībai. Izaugot būs vidēji liela; 6-7 mēnešu vecumā obligāti jāsterilizē.

Ventspils Ar sirdi delnā: 29356454.

Sešus gadus vecais Kleo ir haskijs - Dieva dāvana. Skaists, gudrs, prātīgs un ļoti, ļoti mīļš. Vairāk par visu Kleo ilgojas pēc cilvēka uzmanības: būs draugs un kompanjons, tāpēc nav piemērots tikai āra dzīvei. Kā jau Sibīrijas haskijiem piedien, arī Kleo tur cieņā sportiskās aktivitātes. Neraugoties uz savai šķirnei raksturīgajām īpašībām, atrodot kopēju valodu ar saimnieku, nebēg (pastaigā var doties arī bez pavadas), lieliski saprotas ar citiem suņiem un kaķiem.

Ventspils Ar sirdi delnā: 29356454.

Alūksnes pusē Strautiņos kopā klaiņojam redzēti divi rudulīši: viens vidēja auguma, otrs neliela. Pēcāk gan viņi tika notverti jau katrs savā vietā. Rējējpuiši ir gados jauni, labdabīgi. Saimnieki, vai tad jāmeklē nav?!...

Alūksnes Astes un ūsas: 29477535.

Gulbenes novada Stradu pagastā atkal kādas nepieskatītas kucītes sadzimušie mazuļi iebāzti maisā un izmesti... Par laimi, šoreiz ne mežā, bet pie kādām mājām. Suņbērni šobrīd vēl mācās paši ēst, dienās no viņiem varētu izaugt vidēja vai pat paliela auguma brašuļi. Adoptējami vēl nav, bet aizrunājami gan.

Alūksnes Astes un ūsas: 29477535.

Lielā auguma gaiši brūnais skaistulis vecumā ap diviem gadiem atrasts skraidām Jūrmalā, starp Vaivariem un Sloku. Kopts, krietns, aktīvs, gudrs suns - taisni brīnums, ka dienas rit, bet no saimnieka ne ziņas, ne miņas. Adoptējams darbīgiem ļaudīm, kas suni iesaistīs ikdienas aktivitātēs. Ķēdes dzīvi nepiedāvāt!

Slokas patversme: 26134093.

Nelielā auguma pelmenītis atrasts Slokā. Visbiežāk šādi laba barojuma tusnīši ir omīšu suņuki, taču laiks iet, bet suņpuiku neviens nemeklē. Ja nu atpazīstat rējēju, lūdzu, sazinieties ar patversmi! Adopcijai piemērots ļaudīm, kuri suni lolo un lutina; dzīvošanai iekštelpās!

Slokas patversme: 26134093.

Vidējā auguma zeltainrudā Debora ir ļoti draudzīga suņu meitene, var pat teikt - izteikti ģimenisks suns. Līdz ar to saulstariņam tiek meklētas mājas, kurās suns ir pilntiesīgs ģimenes loceklis, tiek iesaistīts saimnieku aktivitātēs un arī cilvēki velta laiku sava suņa pastaigām, spēlēm, apmācībai.

Saldus patversme: 29391282.

Dobelē atrasti divi maza auguma suņuki vecumā ap gadu: asspalvainā takša tipa puikucis un trīskrāsainā garausīte - meitēns (sterilizēta). Ja īpašnieki nemeklēs, būs piemēroti lolojumdzīvnieki aktīviem ļaudīm; tikai dzīvošanai iekštelpās!

Saldus patversme: 29391282.

Sibīrijas haskija šķirnes skaistule - suņu jaunkundze vecumā ap gadu - arestēta par klaiņošanu Dobelē. Vai saimnieki steigs sunei pakaļ vai izliksies par beigtiem? Pagaidām izskatās pēc otrā varianta... Diemžēl nepārdomāta šo ārēji skaisto, bet sirdī brīvību alkstošo suņu iegāde neiet un neiet mazumā, tāpat kā nevēlēšanās savus klaiņojošos skaistumus aktīvi meklēt un steigšus vest mājās.

Saldus patversme: 29391282.

Nelielā auguma spēka mitriķītis - trīskrāsainais suņvīrelis - 31. janvārī atrasts Zaņas pagastā. Puikucis tik ļoti, ļoti skumst patversmē, ka, viņu uzlūkojot, sirds lūst. Lūdzu,saimniek, pasteidzies!

Saldus patversme: 29391282.