Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Māja

ZIEMAS AUKSTUMAM: iespēja bez maksas noteikt sejas ādas tipu

© f64

Aicinot rūpēties par savu sejas ādu, akcijas “Nosaki sejas ādas tipu” ietvaros iedzīvotājiem Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā, Rēzeknē un Ventspilī visu februāri būs iespēja bez maksas noteikt savu sejas ādas tipu un saņemt konsultāciju par kopšanu, kas vislabāk atbilst katra individuālajām vajadzībām.

Sejas ādas tipa noteikšana notiks EUROAPTIEKĀS no 1. līdz 28.februārim. Tā tiek veikta ar speciālas ierīces palīdzību. Šīs metodoloģijas izveidē piedalījās dermatoloģe Anda Apine.

“Poru lielums, ādas mitrums, taukainības līmenis, kā arī apsārtums un pigmentācija ir pazīmes, kas sniedz iespēju noteikt sejas ādas tipu un stāvokli konkrētajā brīdī. Tikai skaidri zinot precīzu savu sejas ādas tipu, ir iespēja izvēlēties vispiemērotākos ādas kopšanas paradumus un kosmētiskos līdzekļus, kas turklāt ir atbilstoši tieši šobrīd, nevis, piemēram, vasaras apstākļos,” stāsta “Veselības centra 4” dermatoloģe Anda Apine.

Katram ādas tipam un stāvoklim ir būtiski izvēlēties piemērotu kopšanu un kosmētiku, lai tiktu sniegts maksimāls atbalsts aizsargfunkciju, vielmaiņas un arī estētisko funkciju nodrošināšanai.

“Ikvienam ir gadījies iegādāties ādas kopšanas līdzekļus, zinot, ka tie ir augstas kvalitātes izstrādājumi, taču to lietošanas rezultāti nav snieguši cerēto rezultātu,” stāsta Apine. Dermatoloģe norāda, ka, lai izvairītos no šādas vilšanās, piemeklējot sev pareizākos skaistumkopšanas izstrādājumus, pirmais solis ir zināt savu konkrēto ādas tipu.

Uz sejas ādas tipa noteikšanu jāpiesakās iepriekš, tādēļ aicinām ikvienu interesentu iepriekš pierakstīties, zvanot uz aptieku vai piesakoties klātienē. Aptieku saraksts, kurās notiek akcija, pieejams www.euroaptieka.lv.