Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Māja

PĀRVĒRTĪBAS: Moderni – kleita un ādas legingi

Pirms pārvērtībām © Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Renāte Indriksone (29 gadi) izlēma piedalīties pārvērtībās, jo pirms tam nebija pieredzes līdzīgos pasākumos, kā arī viņa vēlējās vizuālas pārmaiņas.

«Pie friziera esmu bijusi divas reizes mūžā, jo māsa Ilona matus nedaudz apgriež. Mati ir gari, tikai bērnībā mamma tos bieži grieza,» atceras Renāte. Mati esot balināti, bet, uz pārvērtībām nākot, tiem bija dabiskais gaiši brūnganīgais tonis. Ikdienā matus saņem astē, lai būtu ērti. Ikdienā maz uzmanības pievēršot apģērbam, jo šobrīd daudz laika pavada mājās ar bērniem. «Man patīk kleitas, bet ikdienā galvenokārt izvēlos ērtu sportiska stila apģērbu.» Patīk zilie toņi, melns, ko var viegli pieskaņot pie citiem, pasteļtoņi. «Košas krāsas, lai izskatās harmoniski, apģērbā būtu grūti sakombinēt.» Iepērkoties esot svarīgi uzklausīt citu viedokli. No dekoratīvās kosmētikas lieto skropstu tušu, acu ēnas un zīmuli.

Renāte atzīst, ka pie jaunā matu sakārtojuma pieradusi pamazām. «Nezināju, ka man piestāv kleita ar zilas un zaļas krāsas salikumu. Šis tērps pārvērtību pasākumā patika vislabāk,» atzīst Renāte. Viņa bilst, ka turpmāk centīsies vairāk uzmanības veltīt sev un savam vizuālajam tēlam.

***

Profesionālās skaistuma skolas stila un vizāžas pedagoģe, stiliste Zane Melnace

nokrāsoja Renātes gaišos matus pasteļtoņos, kas tagad ir aktuāli un izceļ sievietes skaistumu. Viņai tika izveidots šā gada trenda griezums.

Ieteikums:

• Saglabāt garos matus!

Nagu kopšanas speciāliste Linda Ševkāne veica Renātei klasisko manikīru un nolakoja tos aktuālajā rozā tonī, bet vienu nagu - pelēkā tonī, akcentējot ar spīdumiem.

Ieteikums:

* Ikdienā lietot eļļu kutikulai.

Profesionālās skaistuma skolas stila un vizāžas pedagoģe, stiliste Zane Melnace veidoja Renātei ikdienas grimu, akcentējot lūpas.

Ieteikumi:

• Grimā izvēlēties maigus toņus.

• Vaigu kauliem izvēlēties sārtumu persiku tonī.

Profesionālās skaistuma skolas stila un vizāžas pedagoģe, stiliste Zane Melnace izvēlējās Renātei kleitas, kas piemērotas gan ikdienai, gan svinīgiem pasākumiem. «Legingi - bikses no ādas materiāla, kas pieskaņoti pie rūtainās kleitas, tagad ir aktualitāte,» atzīst stiliste. «Ikdienā pārvietojoties ar auto, dūnu mētelis ar kurpēm ir ērts salikums.»

Ieteikums:

• Nebaidīties izcelt augumu un savu sievišķību!