Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Māja

PĀRVĒRTĪBAS: Garderobē ienāk bikses

Pirms © Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Vizmai Šafterei (58 gadi) piedalīties pārvērtībās ieteica draugi, un viņa piekrita. «Interesēja, kādus tērpus un toņus šajā pasākumā man izvēlēsies stilists,» atzīst Vizma.

Viņa teic, ka garderobē iekļauj svārkus, džemperi un blūzi vai kleitas, savukārt bikses - ļoti reti. Pārvērtību dalībniece spriež, ka nopirkt apģērbu kļūst aizvien grūtāk veikalu piedāvājuma dēļ un tāpēc iepirkšanās vairs nesagādā prieku kā agrāk. Uz svinīgiem pasākumiem priekšroku dod kleitām, ko labprāt papildina ar rotām. Darba gaitās dodoties, matus parasti saņemot, lai būtu ērtāk. Izmēģināti dažādi toņi, pārsvarā brūnie, bet melni un sarkanīgi nekad neesot krāsoti. Pirms pāris mēnešiem kļuvusi par gaišu matu īpašnieci. «Man nav viena friziera, tāpēc apmeklēju dažādus,» atklāj Vizma.

Viņa teic, ka šāds pasākums esot laba atpūta no saspringtajiem ikdienas darbiem un rada patīkamu sajūtu, ka meistari velta visu uzmanību pārvērtību dalībniecēm. Viņai vislabāk patika pārvērtībās izvēlētā zilā kleita un bikses ar blūzi. «Turpmāk savu garderobi centīšos papildināt ar apģērbiem līdzīgā stilā,» atzīst Vizma.

***

Pārvērtībās izmantots

apģērbs, apavi un aksesuārs

no veikaliem Kleita un Danija

Kleita (Kleita) 73 eiro

Kurpes (Danija) 129 eiro

Soma (Kleita) 26 eiro

Kopā 228 eiro

*

Pārvērtībās izmantots

apģērbs un apavi no veikaliem

Kleita un Danija

Kostīms (Kleita) 59 eiro

Kurpes (Danija) 129 eiro

Kopā 188 eiro

*

Pārvērtībās izmantots

apģērbs, apavi un aksesuārs

no veikaliem Kleita un Danija

Kleita (Kleita) 69 eiro

Rota (Kleita) 22 eiro

Kurpes (Danija) 54,99

Soma (Kleita) 26 eiro

Kopā 171,99 eiro

*

Pārvērtības notika: Rīgā, skaistumkopšanas salonā Creme de la Creme Tallinas ielā 41/43, veikalā Kleita Brīvības ielā 155 - k1 un veikalā Danija tirdzniecības centrā Domina Shopping Ieriķu ielā 3.

*

Salona Creme de la Creme nagu kopšanas speciāliste Vera Birjukova veica Vizmai klasisko manikīru un nolakoja tos ar laku maigi rozā tonī, papildinot ar spīdumiem.

Ieteikums:

• Izaudzēt garākus nagus, un tad var veidot mandeļu vai apaļu formu.

Salona Creme de la Creme friziere Kate Logina nokrāsoja Vizmas blondos matus tumši brūnā pamattonī, ko papildināja baltas šķipsnas. Mati tika nogriezti pakāpeniski līdz pleciem, veidojot pagarinātu karē griezumu un slīpo poniju.

Ieteikumi:

• Piestāv īsi griezumi, taču matiem nevajadzētu būt pārāk īsiem.

• Var krāsot gaišākus matus, taču ne tumšākus par izvēlēto toni.

Salona Creme de la Creme vizāžiste Irēna Čakste veidoja Vizmai liftinga grimu, izmantojot klasiskus - pelēcīgi brūnganus - toņus. Tika veikta neliela uzacu korekcija.

Lūpām izvēlēts bordo tonis.

Ieteikums:

• Regulāri veikt uzacu korekciju.

Stiliste Dace Musajeva izvēlējās Vizmai taisna piegriezuma kleitu visiem dzīves gadījumiem un kleitu ar mežģīņu audumu, kas piemērota svētkiem, kā arī divus komplektus ar taisna piegriezuma biksēm, kuras papildina tunika un blūze.

Ieteikumi:

• Iekļaut savā garderobē bikses un bikškostīmus.

• Izvēlēties apavus uz neliela papēža, lai padarītu tēlu elegantāku.