Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

PĀRVĒRTĪBAS: Garderobē – dažādas kleitas

PIRMS © F64

Evita Ozola (35 gadi) līdz šim nebija piedalījusies pārvērtībās, tāpēc nolēma – jāizmēģina, pašai šķita, ka šāds pasākums varētu būt interesants.

Viņa vienmēr bijusi garāku matu īpašniece, bet krāsa bijusi dažāda. «Jau kādu laiku izvēlos blondu toni. Apmēram pirms pieciem gadiem mati bija nokrāsoti tumšāki, bet pakāpeniski atkal atgriezos pie gaišā toņa.» Evita cenšoties atrast vienu frizieri, bet sanākot ik pa laikam mainīt. «Visu laiku man ir bijuši vienāda garuma mati, bet iepriekšējā reizē tie tika nogriezti nedaudz pakāpeniski.» Ikdienā, dodoties darba gaitās, Evita izvēlas apģērbu klasiskā stilā, bet ārpus darba priekšroku dod sportiska stila apģērbam. Svinīgos gadījumos uzvelk kleitas. Izvēloties apģērbu, mazliet esot jāpieliek pūles, lai atrastu nepieciešamo pirkumu. Apģērbā dominē zilie un dzeltenie toņi, arī klasika - melnā krāsa. Ikdienā ar rotaslietām neaizraujas, taču kolekcijā ir auskari un rokassprādzes. Evita apmeklējusi kursus, lai pati veiksmīgi varētu uzklāt dekoratīvo kosmētiku.

Evita teic, ka pārvērtību iespaidi esot brīnišķīgi. Pašai atklājums bijis pārvērtībās izvēlētā pelēcīgā trikotāžas kleita, kādu pati nekad nebūtu izvēlējusies un kas pirmajā mirklī simpātijas neizraisīja.

***

Salona Creme de la Creme nagu kopšanas speciāliste Vera Birjukova veica Evitai klasisko manikīru un nolakoja tos ar gela laku rozā tonī.

Ieteikums:

• Var izvēlēties jebkuru nagu formu.

Salona Creme de la Creme friziere Kate Logina iekrāsoja Evitas blondajos matos ar dzeltenīgu nokrāsu baltas šķipsnas, saglabājot pamattoni. Matu garums tika atstāts līdzšinējais, nedaudz aplīdzināti matu gali. Griezums ar nelielu pakāpi arī tika saglabāts.

Ieteikumi:

• Var izvēlēties tumši blondu toni, taču vēl tumšākus matus nevajag krāsot.

• Optimālais garums matiem - līdz pleciem.

• Piestāv karē griezums.

Salona Creme de la Creme vizāžiste Irēna Čakste veidoja Evitai grimu, izmantojot klasiskos brūnos toņus un akcentējot acu stūrīšus ar gaišo toni. Tika veikta neliela uzacu korekcija un tās ietonētas, lai izceltu acis. Lūpām izvēlēts dabisks oranžīgi sarkans tonis.

Ieteikums:

• Nokrāsot uzacis vai veidot tām permanento grimu.

Stiliste Dace Musajeva izvēlējās Evitai vairākas kleitas, jo dažādām kleitām jābūt katras sievietes garderobē. Trikotāžas kleita, kas izceļ slaido augumu, piemērota ikdienas gaitām rudenī, bet interesanta piegriezuma kleita ar gofrēta auduma ielaidumu tērpa lejasdaļā piešķir tēlam eleganci un individualitāti.

Ieteikumi:

• Var plaši variēt ar savu garderobi!

• Piestāv viss, kas izceļ augumu!